FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dan Nistor uimește din nou » Are o dorință URIAȘĂ: "Sincer, aș putea să mor, nu mă interesează"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2018 10:34

Dan Nistor, căpitanul celor de la Dinamo, spune că un titlu câștigat alături de "câini" ar fi cea mai mare realizare a carierei sale.

"Mi-aş dori să câştig campionatul cu Dinamo , nu mi-ar mai trebui nimic. Dacă aş câştiga un campionat sau o Cupă a României cu Dinamo, aş fi cel mai fericit. Practic a doua zi, sincer vă zic, aş putea chiar să şi mor, nu mă interesează", a spus Nistor.

Fotbalistul și-a radiografiat anul 2018 și nu e mulțumit de traiectoria pe care a avut-o.

"Sincer, pentru mine a fost un an rău, din toate punctele de vedere. În primul rând mă refer la poziţia în care se află Dinamo şi în al doilea rând faptul că eu m-am accidentat. 

Apoi, accidentarea a recidivat, îmi pare nespus de rău. Sper ca la anul să fiu sănătos, să nu mă mai accidentez şi echipa Dinamo să fie în play-off", a spus Dan Nistor, la TV Telekom Sport.

Vezi și: Dan Nistor dezvăluie schimbul de mesaje cu MM Stoica: "Sună-mă când termini" » Cine l-a dorit cel mai tare la FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
geogeo
geogeo  •  31 Decembrie 2018, 20:52

Nistore, stai linistit, o sa traiesti muuuulti ani pana va lua Dinamo campionatul.

jim_raynor
jim_raynor  •  31 Decembrie 2018, 16:28
Postat de iosif_vs pe 31 Decembrie 2018, 14:29

În Ajunul de Anul Nou, mai o artifică, mai un grătărel, mai un banc cu Mimao, să pice bine piftia cu muștar..

ai sa ramai cu wurstelul in gat,mocofane!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  31 Decembrie 2018, 15:11
Postat de dinamo_forever_77 pe 31 Decembrie 2018, 13:20

Dane.....viata inseamna mai mult decat DINAMO !! Niciodata sa nu mai spui prostia asta. Nici echipa din lume nu merita, ceea ce tocmai ai spus. Ciata asta trebuie traita.

eh, a declarat si el sa dea bine in ochii suporterilor! parca a inceput si s-a sfarsit lumea cu vreo echipa de fotbal! traiti-va fratilor viata, bucurati-va de ea si de fiecare moment, caci nu este nimic dupa!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează