FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dan Petrescu a dezvăluit ce jucători de la CFR Cluj ia cu el în China: "Sperăm să rezolvăm cât mai repede aceste transferuri"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iunie 2018 21:45

Dan Petrescu a plecat în această seară în China, unde va semna cu Guizhou Hengfeng, ultima clasată în campionatul chinez după 11 etape.

Tehnicianul va pleca fără să achite clauza de reziliere, adică 400.000 de euro, dar va lua cu el doi dintre oamenii de bază de la CFR Cluj. Este vorba despre Kevin Boli și Ciprian Deac. Petrescu a dezvăluit numele lor azi, la aeroport, înainte de a pleca spre China.

"Am voie să aduc doar doi jucători străini. Şi mai mult ca sigur ei vor fi Boli şi Deac. Sperăm să rezolvăm cât mai repede aceste transferuri", a spus Petrescu.

Boli, 26 de ani, a fost cumpărat de CFR Cluj de la Viitorul în vara lui 2017. Clujenii au plătit 500.000 de euro pentru el și l-au oferit la schimb pe Răzvan Horj. Acum, ardelenii vor încasa 2,5 milioane de euro în schimbul fundașului.

Deac, 32 de ani, a jucat la CFR în trei rânduri, cel mai recent din iarna lui 2017, când a revenit în România din Kazahstan, până în prezent.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
valiza.epo
valiza.epo  •  09 Iunie 2018, 08:14

Boli poate fi cedat. Nu am inteles de ce a fost adus la CFR. Iar Deac merita sa-si umple contul cu banii chinezilor acum, la final de cariera. Desi ar mai face fata la noi inca vreo zece ani!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează