FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu a fost la lansarea lui Ionuț Lupescu, dar nu susține pe nimeni la alegeri: "N-am un preferat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 17:31

Dan Petrescu (50 de ani) are pe masă propunerea pentru prelungirea contractului, însă până în acest moment n-a semnat-o.

Deși a fost dorit atât în China cât și la echipa națională a României, " Bursucul" a declinat ofertele și a rămas la CFR.

"Dacă voi rămâne la CFR? Nu știu, trebuie să întrebați conducerea. Dacă am refuzat naționala și milioanele din China, înseamnă că vreau să rămân", a declarat Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

Tehnicianul ardelenilor încă nu știe pe cine să susțină la alegerile prezidențiale din 18 aprilie: "Nu pot să am un preferat la președinția FRF, cu Lupescu am fost coleg atâția ani, dar în schimb Burleanu m-a chemat la națională".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
firaldo
firaldo  •  17 Aprilie 2018, 11:01

Pai cum sa il sustina pe Lupescu cand are parte de bunavointa arbitrilor?Sa spuna ca il sustine pe Burleanu si sa iese Lupescu?Sau invers?El merge la doua capete,il perie pe amandoi...***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1615275382087697
Yuri Firsov  •  14 Aprilie 2018, 09:09

D-l DAN PETRESCU JOACA ROLUL DE...***!!!CLUBUL CFR A PROMIS LUI BURLEANU O SUMA DE CCA _3-500000euroi DACA SUNT AJUTATI SA CASTIGE CAMPIONATUL!!!ACEST LUCRU S-a VAZUT DEJA MAI ALES PRIN GRESELILE DE ARBITRAJ SI ALTELE!!!AUNCI PETRECU S-A GANDIT EL SI...DACA PIERDE BURLEANU CEILALTI IL VOR EXCLUDE DIN CERCUL LOR!!!SI ASA ...DECLARAM CA ...NU TINEM CU NIMENI DECAT ""PE INTERESE""D_LE DAN PETRESC S-A VAZUT DE MULT CA SUNTETI ""CARACTER ZERO""!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  13 Aprilie 2018, 19:08

Un alt meschin! De ce? Pentru ca CFR Cluj este protejata de actuala conducere, mai ales de CCA. Daca Lupescu castiga alegerile "grecul" va pleca de la sefia CCA, astfel ca CFR Cluj ramane fara un sprijin important.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează