FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR CLUJ 0-2

Dan Petrescu a răbufnit » Atacuri la adresa marilor rivale: "E jenant! Nu mai înțeleg cum e fotbalul"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2017 23:01

După meciul câștigat de CFR cu Sepsi, 2-0, antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, a trimis săgeți către FCSB și Dinamo, după acuzele care vin dinspre acestea legat de arbitrajele de care au parte ardelenii.

"Când face Steaua egal cu Astra e vina noastră. Când Dinamo pierde la Iași e vina noastră. Nu mai înțeleg cum e fotbalul! Toți zic că noi suntem de vină pentru orice. Ați văzut că astăzi arbitrii au dictat împotriva noastră. Azi trebuia să fie 5-0. Toată lumea vorbește prea mult. Mie nu-mi convine asta.

Suntem în România și înțelegem. Într-o țară civilizată, ceilalți conducători nu atacă alți oficiali prin presă. Să nu dea vina pe alții dacă ei nu-și pot câștiga meciurile. Ei trebuie să-și vadă de echipa lor. Mi se pare jenant că toată lumea vorbește de noi", a declarat Dan Petrescu la Look TV.

...despre meciul câștigat de CFR Cluj cu Sepsi, scor 2-0: "N-am început prea bine meciul. Am făcut ceva schimbări în echipă și nu a fost deloc ușor. Echipa gazdă a fost agresivă, bine organizată, cu un antrenor excelent. Am avut ocazii, am marcat două goluri. Nu țin minte vreo ocazie a lui Sepsi în afară de cea a lui Patrick Petre. M-a supărat că n-am marcat și al treilea gol. Avem jucători buni, care finalizează bine. Vor veni și momente grele, sunt convins"

"Nistor mi s-a părut foarte bun. Bravo lui! A știut ce vrea! A alergat, a pasat, s-a apărat. A arătat că merită să joace și că va rămâne titular!"
Dan Petrescu despre debutul lui Dan Nistor

Jucătorul lui CFR Ciprian Deac a vorbit și el despre partida în care a marcat un gol: "Nu am avut un meci ușor. Am marcat destul de repede, după care am încercat să ne facem meciul mai ușor. Cei de la Sepsi s-au bătut pentru orice minge. Am văzut că toată lumea vorbește despre noi că suntem ajutați de arbitri. Cred că munca noastră se vede pe teren și în clasament. Noi muncim foarte mult aici. Ăsta-i secretul! Nu cred că joacă declarațiile altora, ci jucătorii. Valoarea contează!".

"Mă bucur că am fost convocat la națională, dar doar eu știu cât muncesc la antrenamente"
Ciprian Deac, CFR Cluj

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (77)
10155029633867476
Alex Kim  •  16 August 2017, 01:18

Draga Dan, te rog din suflet sa.ramai la echipa si sa.cuceresti campionatul. Locuiesc in Londra in Kensinghton and Chelsea si am cunoacut alropape toti colegii tai de la.Chelsea. am avut sansa.asta. Si astazi intalneac soferi.de.Black Cab care isi aduc aminte.de tine.si te.iubeac. Suna-ma cand ai timp 00447459753607

1438737976426490
Tomescu Alexandru  •  15 August 2017, 17:58

Florar poti sa fii mai mintos?

florar
florar  •  15 August 2017, 17:09
Postat de luisharcsa pe 15 August 2017, 12:46

Asa este,arbitrul putea comsulta tusierul la faza hant-ului.Tot asa putea sa faca si la faultul asupra lui Nouvier in careu,penalty clar,sau la eliminarea neacordata lui Filip .Pentru un fault asemanator,Culio a fost eliminat.Si sa spui ca CFR-ul este ajutata de Gaman atunci cand acesta elimina doi fotbaliatori de la CFR privand astfel echipa de aportul acestora in meciurile urmatoare,este naivitate.Ca pseudojurnalistii ,nu amintesc aceste faze,dovedeste cat de vanduti sunt.Vezi doar golul de ieri cu Sepsi sau eliminarea lui Omrani etc.Asata-i jurnalism de cancan si spalat pe creier al ***,care nu judeca cu capul lor si nu vad cu ochii lor.

Nu domnule!Arbitrul a dezavantajat CFR cind a dat penaltyul!!!Bine ca ne-ai luminat!!!

Vezi toate comentariile (77)
Comentează