FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu a răbufnit în scandalul cu Adam Lang: „Nu v-aș fi spus aceste lucruri incredibile dacă impresarul nu făcea acele declarații”

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iunie 2019 13:49

Dan Petrescu (51 de ani) a susținut astăzi o conferință de presă în care a vorbit despre tot ce se întâmplă în aceste zile la CFR Cluj. A comentat și declarațiile impresarului lui Adam Lang (26 de ani), fundaș central care tocmai s-a despărțit de campioană. 

„Am văzut o declaraţie a impresarului care m-a deranjat. Nu e adevărat ce s-a întâmplat. Când am venit aici m-am uitat la DVD-uri şi cam la toate meciurile în care a jucat Lang a greşit şi adversarul a dat gol. Cam ăsta a fost motivul principal pentru care el nu a jucat şi al doilea motiv a fost că în viaţa mea de antrenor nu am mai întâlnit un jucător care vine la antrenor şi spune că nu vrea să stea în cantonament.

Ăsta a fost Lang, nu aş fi zis acest lucru pentru că nu îmi place, dar au fost acele declarații ale agentului. Jucătorul nu a jucat pentru că a fost un alt jucător mai bun ca el, plus că el nu a mai vrut să stea în cantonament. Ăsta e un lucru incredibil!”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă.

„Ne-am înțeles să ne despărțim de CFR Cluj. Nu au fost prea multe semne de întrebare. Când Petrescu s-a întors, i-a spus lui Adam că nu va juca, pentru că nu-l cunoaște. Îi știe pe fundașii care au lucrat cu el sezonul trecut. Pe de o parte e corect, dar din punct de vedere profesional e inacceptabil ce s-a întâmplat!” Declarațiile de luni ale impresarului lui Lang, Zoltan Ille

CARACTERIZAREA NOILOR ACHIZIȚII

Antrenorul campioanei României a vorbit și despre transferurile rezolvate de clujeni până acum, dar și despre următoarele mutări de pe piața transferurilor.

Andrei Burcă (26 de ani, fundaș central), Mateo Susic (28 de ani, fundaș dreapta), Mario Rondon (33 de ani, atacant), Luis Aurelio (30 de ani, mijlocaș) și Cosmin Vâtcă (37 de ani, portar) sunt cei 5 fotbaliști care au semnat cu CFR Cluj în această vară.

„E foarte greu să găsești și jucători liberi de contract și foarte buni. Rămâne de văzut dacă jucătorii pe care i-am ales vor confirma, pentru că una e să joci la Mediaş şi alta e să joci la CFR Cluj”, a declarat Dan Petrescu.

...despre Susic: „El a mai fost la CFR și a jucat bine, cunoaște clubul. În Moldova era căpitan de echipă. Trebuia să alegem între el și Tiago Lopes , dar Tiago a cerut foarte mulți bani și nu am putut să-l aducem”.

...despre Burcă: „E un jucător care mi-a plăcut și acum doi ani, când am fost de la început până la final la cârma echipei. Când am auzit că e destul de ieftin și că-și dorește să vină, m-a interesat foarte mult, mai ales că în zona fundașilor centrali sunt ceva probleme. Vinicius are o vârstă”.

...despre Boli: „Nu se știe încă ce vom face cu Boli, sperăm să-l rezolvăm și pe el. Oricum, avem nevoie neapărat de un fundaş central"

...despre Alex Ioniță: „Vine cu noi în cantonament și rămâne de văzut ce se va întâmpla, pentru că avem nevoie de 23 de jucători pentru noul sezon, aici includ și 3 portari, deci vor fi 20 de jucători de câmp”.

Citește și:

EXCLUSIV Adam Lang își contrazice impresarul, după despărțirea de CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dora
dora  •  11 Iunie 2019, 15:48

Lang era un jucator slabut. La fel Males. Sa inteleg ca de Males nu au reusit sa scape ?

moartea_din_vaslui
moartea_din_vaslui  •  11 Iunie 2019, 14:34
Postat de Alexandru Chis pe 11 Iunie 2019, 14:23

Hai Basarab Panduru, ia-te de transferurile facute de Dan Petrescu! Ce? Nu ai curaj? A, numai cu Becali te "razboiesti" tu? Cu Dan Petrescu nu-ti permiti nici o vorbulita de aceste transferuri gen "fara bani", adica liberi de contract pentru ca s-ar putea sa-ti pierzi "painea alba" de la Telecom? Cu transferurile astea "de rasunet" vrea CFR Cluj sa intre in Cahampions League. Hai, graieste, mare persiflaer!

Panduru e un personaj deplorabil, nu merită atenție.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  11 Iunie 2019, 14:23

Hai Basarab Panduru, ia-te de transferurile facute de Dan Petrescu! Ce? Nu ai curaj? A, numai cu Becali te "razboiesti" tu? Cu Dan Petrescu nu-ti permiti nici o vorbulita de aceste transferuri gen "fara bani", adica liberi de contract pentru ca s-ar putea sa-ti pierzi "painea alba" de la Telecom? Cu transferurile astea "de rasunet" vrea CFR Cluj sa intre in Cahampions League. Hai, graieste, mare persiflaer!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează