FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, declarații tari pe aeroport: „Am avut ofertă înainte de meciul cu Celtic. Am fost șocat”

Articol de GSP - Publicat joi, 15 august 2019 11:08

CFR Cluj a revenit aseară în România după victoria impresionantă reușită marți seara cu Celtic, scor 4-3, succes ce a asigurat calificarea în play-off-ul Champions League, unde Slavia Praga îi așteaptă pe „feroviari”. 

  • Prima manșă a play-off-ului UCL CFR Cluj - Slavia Praga se joacă marți, 20 august, în Gruia. Returul este programat miercuri, 28 august, la Praga. 
  • Ambele meciuri vor începe la ora 22:00 și vor fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.
  • În cazul în care campioana României este eliminată de formația cehă, clujenii vor accede în grupele Europa League. 

Pe aeroportul din Cluj, flancat de zeci de ultrași gălăgioși care i-au scandat numele minute-n șir, Dan Petrescu a făcut un anunț neașteptat, mărturisind că a primit o ofertă chiar înaintea returului cu Celtic. 

„Tot timpul am avut oferte, nu am fost lipsit niciodată lipsit de oferte. Dacă aţi văzut, mereu când plec de undeva, vine altă ofertă. Şi înainte de acest meci am avut ofertă şi o să mai am. Dar deocamdată vreau să rămân aici şi sper să reuşesc să ajungem în grupele Champions League, asta ne dorim acum ”, a declarat Dan Petrescu, potrivit TV Telekom Sport. 

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj în primăvara acestui an, după o experiență de un sezon în China. „Bursucul” a antrenat de-a lungul carierei la Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Târgu Mureș, Jiangsu Suning, Al-Nasr, Guizhou Hengfeng și CFR Cluj. 

Mesaje de la nume uriașe

Dan Petrescu a dezvăluit că a primit numeroase mesaje de felicitare din partea unor nume uriașe după succesul răsunător de la Glasgow.   

„Am fost şocat. Mi-au scris foarte mulţi prieteni cu care nu am mai luat legătura de mult. Foşti colegi precum Poet, Di Mateo. M-au sunat din China, din Emirate, din Qatar. De peste tot, nu îmi venea să cred. Din Rusia chiar. M-au sunat şi din Israel, de la club, m-au întrebat cum e posibil.  

Am zis, dacă e muncă , seriozitate şi puţin noroc, se pot face multe lucruri. Dar nu e prima rezultate când fac rezultate de-astea, dar lumea uită repede. În afară de Unirea, pe unde am fost am făcut rezultate bune. Am repetat-o mereu, dar nu înţelege nimeni.

Vezi și: 

TOP 11 calificări miraculoase în istoria fotbalului românesc! CFR Cluj-Celtic e sub Rapid-Hamburg, dar peste Steaua-Anderlecht

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
rockyus
rockyus  •  15 August 2019, 17:13

Gigi, trimite-l pe A.Tudor in Moldova la Scoala de antrenori si-l faci antrenor principal. Omul stie fotbal, vine din iarba. Lutu va fi secund si iata ai antrenori pe viata! E greu?

blatistu49
blatistu49  •  15 August 2019, 14:59

cautati antrenor la GIGI lasati manevrele de dezinformare suferiti dupa victoria CFR ului

reteleanu
reteleanu  •  15 August 2019, 14:53
Postat de chris_vicious pe 15 August 2019, 13:38

"Poet" :))))))))))))))))))))

cum se aude, asa se scrie, ce razi, bre? :)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează