FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

Dan Petrescu îl distruge pe Hațegan: "A arbitrat pro FCSB, presiunile steliștilor au avut succes"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 21 septembrie 2017 23:50

Suspendat în continuare, Dan Petrescu, tehnicianul lui CFR Cluj, nu a putut sta pe bancă la meciul echipei sale cu FCSB, încheiat 1-1. Totuși, după meci, "Bursucul" s-a declarat extrem de nemulțumit de maniera de arbitraj a lui Hațegan, pe care îl acuză că a favorizat echipa roș-albastră. 

"Am făcut ceva la antrenament dimineața, iar azi la meci am văzut altceva. Rar mi se întâmplă să primesc gol din contraatac pe teren propriu.

FCSB n-a avut niciun șut pe poartă, iar presiunile lor au avut succes: arbitraj clar PRO Steaua, meritau cel puțin două roșii. Dacă nu făceam greșeala de la golul lor, puteam să jucăm până la Crăciun și nu primeam gol!

Cred că am fi jucat mai bine în repriza a doua dacă eram și eu pe bancă", a declarat Dan Petrescu, la TV Digi Sport. 

"Cred că Dinamo are un mic avantaj, cei de acolo vor mai fresh. Totuși, cred că Dică va face multe schimbări pentru derby. Se poate întâmpla orice în acel meci" Dan Petrescu

Totuși, fostul arbitru Cristi Balaj a radiografiat în studioul TV Telekom Sport fazele controversate din meci, ajungând la concluzia că CFR a beneficiat de trei decizii PRO al lui Ovidiu Hațegan (VEZI AICI, PE LARG, ANALIZA DETALIATĂ A LUI BALAJ)

Citește aici cronica partidei CFR Cluj - FCSB 1-1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
413918142120621
Mihai Zota  •  22 Septembrie 2017, 16:56

Gol din offside care s-a vazut de pe luna, penalty mai clar ca la Benzar nu se poate, iar Deac era sa-i rupa piciorul lui Coman. In rest, arbitraj bun, in spiritul celor 3(spre 4) campionate castigate de CFR la "masa verde".

maistor_kokir
maistor_kokir  •  22 Septembrie 2017, 15:37

asta cu craciunu sa le-o zica nepotilor lui , steaua are atac bunicel, altele-s problemele stelei,(de pilda asezarea in teren si tactica din prima repriza au fost ridicole, steaua trebuia sa dea ritmul si sa-si impuna jocul cu o echipa inferioara valoric), iar cfr-ul nu e o echipa iesita din comun ,nici in aparare ,nici in atac ... realmente,clujenii i-au facut pe stelisti sa fie la fel de slabi ca ei ,chiar mai slabi in unele momente ...

tihi
tihi  •  22 Septembrie 2017, 13:30

Dan Petrescu are dreptate....Hategan a gresit de cateva ori> de trei ori in favoarea capitalei si odata in favoarea clujenilor !! Totusi meciul s-a terminat cu un rezultat echitabil !! Doar MM Stoica a facut diferenta prin cinism,aroganta si ironii !!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează