FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Dan Petrescu a vrut să scape de un titular, dar fotbalistul s-a opus! » Un club din Liga 1 pregătise actele: „La 23:55 așteptam un semn. Era win-win”

Articol de - Publicat marti, 07 septembrie 2021 11:01 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 11:22

CFR Cluj a vrut să renunțe la Jonathan Rodriguez (31 de ani), jucător adus în această vară, dar mutarea a căzut în ultimele minute ale perioadei de mercato.

Sepsi a dorit să-l împrumute pe închizătorul argentinian care nu intră în planurile lui Dan Petrescu, dar aceasta nu a ajuns la un acord cu șefii lui CFR Cluj privind rezilierea. 

Dan Petrescu a vrut să scape de Jonathan Rodriguez

CFR Cluj și Sepsi ajunseseră la un acord pentru un împrumut până în vară, plus o clauză de cumpărare de 50.000 de euro, dar totul a căzut pentru că echipa din Gruia și Rodriguez nu s-au înțeles.

Conducerea campioanei i-a cerut lui Jonathan Rodriguez să renunțe la banii pe care îi are de primit, lucru pe care mijlocașul nu l-a acceptat. Astfel, împrumutul la Sepsi a picat cu puțin timp înainte de închiderea perioadei de mercato.

Dan Petrescu a vrut să scape de un titular, dar fotbalistul s-a opus! » Un club din Liga 1 pregătise actele: „La 23:55 așteptam un semn. Era win-win”
Jonathan Rodriguez

Sepsi: „La 23:55 așteptam un semn”

Cornel Șfaițer, managerul lui Sepsi, a vorbit pentru GSP despre negocierile cu Rodriguez și despre ratarea transferului.

„Așa e, știți bine. L-am vrut pe Rodriguez. Am fost tare aproape să-l luăm, ne-am fi completat excelent cu el și Luckassen. Era un win-win. 

Noi ne luam un jucător util, CFR scăpa de o cheltuială. Din păcate băiatul nu a ajuns la un acord cu CFR și a picat. La 23:55 toată lumea era la club și aștepta un semn. N-a venit. Asta e! Îmi pare rău, îl știu bine pe Rodriguez. Eu l-am adus la Botoșani. Ce să facem? Acum e tardiv totul”, a spus Șfaițer.

750.000 de euroe cota lui Rodriguez, potrivit transfermarkt

Venit în iulie de la FC Botoșani, din postura de jucător liber de contract, Rodriguez a bifat 14 partide în mandatul lui Marius Șumudică.

VIDEO Derby în Liga 1! Totul despre FCSB – Dinamo

Citește și: 

Constantin Budescu revine la FCSB! A acceptat propunerea lui Gigi Becali

Iordănescu și FCSB dau peste o altă Dinamo » Cum s-a schimbat raportul de forțe înainte de Derby

Citește și:

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”
Superliga
Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”
Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”
Europa League
Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”
Adio! Cristi Chivu a ratat titlul cu Inter și și-a dat demisia: „Și cu asta am încheiat”
Stranieri
Adio! Cristi Chivu a ratat titlul cu Inter și și-a dat demisia: „Și cu asta am încheiat”

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (25)
magic4ever
magic4ever  •  07 Septembrie 2021, 13:03
Postat de raul1985 pe 07 Septembrie 2021, 12:29

Pacat ca la echipa campioana a ajuns iar someru' etern Dan Petrescu. Cu antrenori de tipul lui nu o sa scoatem niciodata capul prin europa si nici sperante pt o viitoare nationala mai de doamne ajuta. Autobaza formata din jucatori care mai au putin si ies la pensie. Dar de, asta e stilul bursucului.

Esti complet paralel...Dan Petrescu a castigat 4 campionate in Romania si a ajuns in primavara europeana cu Urziceni si cu CFR ...probabil ai uitat victoriile cu Celtic,Rennes,Lazio......si au fost eliminati de castigatoarea EL, Sevilla, fara sa piarda....te-a facut de ras nu gluma....esti un suporter de tot rasul!

c23665
c23665  •  07 Septembrie 2021, 15:23
Postat de raul1985 pe 07 Septembrie 2021, 15:20

a luat un titlu cum l-a luat cu Urziceni (echipa ce s-a desfiintat repede). si a mai luat 3 cu CFR, echipa la care pana si Edi a castigat un titlu. daca tu consideri antifotbalul si rezultatele norocoase ceva spectaculos sa fi sanatos. Daca avea macar 10% din valoarea care i se atribuie de catre jurnalisti si cativa fani autobaza, de mult antrena si el prin afara. pe unde a fost a plecat repede cu rezultate modeste. si mai viseaza sa antreneze intr-o zi Chelsea :))))) pai il dau afara suporterii in suturi daca joaca la 0-0 si 1-0. asta ar fi in stare sa-i readuca in primul 11 pe Lampard, Terr si Drogba (jucatori cu experienta) si sa-i dea afara pe Mason Mount, Abraham, Pulisic etc ca-s tineri si nu au experienta.

Câtă prostie în prea multe cuvinte...

steaua.libera
steaua.libera  •  07 Septembrie 2021, 14:06

CFR l-a împins afară, dar i-a cerut și să renunțe la bani???? profi totul

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close