FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, la un pas de revenirea la CFR Cluj » Acord cu patronul echipei + va avea un salariu URIAȘ

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 13:02

După ce a eșuat în tentativa de a-i salva de la retrogradare pe chinezii de la Guizhou Henfeng , Dan Petrescu, 50 de ani, ar fi foarte aproape de revenirea la CFR Cluj, liderul din Liga 1. 

Deși Marian Copilu, cel care se ocupă de club, îl dorește în continuare pe Toni Conceicao, se pare că antrenorul portughez va fi schimbat, la dorința patronului Neluțu Varga.

Dan Petrescu ar fi avut mai multe discuții cu Neluțu Varga, care l-ar fi convins să revină din iarnă la formația cu care a câștigat campionatul în sezonul 2017-2018, potrivit Digisport. Petrescu și  Varga s-ar fi întâlnit la Cluj, unde antrenorul a urmărit meciul România U21 - Belgia U21 3-3. Cei doi ar fi ajuns la un acord cu privire la contract.

Astfel, Petrescu ar urma să primească o primă importantă dacă va câștiga campionatul din nou și va avea un salariu mai mare decât cel din sezonul trecut, când a încasat 400.000 de euro.

Petrescu a pregătit-o pe CFR Cluj în sezonul 2017-2018, la finalul căruia a plecat în prima ligă din China, la Guizhou Henfeng.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
mosvasile
mosvasile  •  17 Noiembrie 2018, 19:13

CFR erau pe primul loc-gratie revenirii lui Deac-incepusera sa le mearga jocul si Varga ala...schimba antrenorul!Norocul lui Becali!

dogred10
dogred10  •  17 Noiembrie 2018, 17:24

De ce sa schimbi ceva care merge ?? Doar in Romanica se intampla, cu Conceicao echipa are rezultate si practica un joc frumos, plus de asta, cred ca e singura echipa constanta din liga 1, care a castigat oarecum pe linie. Deci venirea lui Dan Petrescu ar decadea CFR-ul, a 2 oara ulcioru nu merge de multe ori pe apa ( cum e si proverbu ala). Suta la suta daca revine Dan Petrescu la CFR, sunt convins ca nu prind playoffu. Cu stilu ala anti joc vazut la Mourinho, yeach.

luisharcsa
luisharcsa  •  17 Noiembrie 2018, 15:57
Postat de Bala Nicolae pe 17 Noiembrie 2018, 13:46

ZIARISTI NENOROCITI SA DISTABILIZEZE CFR. DACA CONDUCATORII CFR-ULUI IL ADUC PE ACEST *** INSEAMNA CA VOR SA FACA RAU CLUBULUI. CE IL RECOMANDA PE ACEST MARE FASSS. URZICENIUL SI CHINA .PE UNDE A TRECUT NUMAI PUI DE PUPAZA A FACUT

Eu cred cá-i un antre or foarte bu ,dar noi avem ántrenor bun,nu vad de ce ar trebui schimbat. Mai ales ca,este infi it mai ieftin ca DP.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează