FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 2-3

Dan Petrescu n-a fost pe deplin mulțumit, deși CFR e prima care câștigă la Giurgiu în acest sezon » Ce le reproșează jucătorilor săi + Detalii despre Omrani

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 22:51

Dan Petrescu a fost nemulțumit de faptul că echipa sa a primit două goluri, deși CFR Cluj s-a impus în meciul disputat la Giurgiu împotriva Astrei, scor 3-2.

"Puteau chiar să egaleze, am riscat să pierdem acest meci. Am un gust amar, n-aș fi vrut să mai am emoții după ce am dat al treilea gol. A fost ceva prin careu pe-acolo.

La Giurgiu n-a câștigat nimeni până acum, efortul a fost mare. E o victorie meritată.

Avem un parcurs mult peste așteptări, nu-mi vine să cred câte puncte avem", a declarat la finalul partidei Dan Petrescu, pentru LookTV. 

Tehnicianul a adăugat că excluderea lui Omrani din lot la finalul meciului cu FCSB a fost decizia sa, iar fotbalistul va evolua pentru echipa a doua a CFR-ului în următoarea perioadă.

"Omrani a fost exclus de mine, din motive disciplinare. Va sta o perioadă la echipa a doua, iar dacă se va antrena bine îi voi da a doua șansă", a adăugat tehnicianul clujenilor pentru sursa citată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
baruch
baruch  •  26 Septembrie 2017, 09:19

niciun penalty?? pai cum sa fie multumit??

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Septembrie 2017, 06:58

Dane,Dane ,e adevarat ? L-ai "terminat" pe Minca ,l-ai lasat sa plece pe Nascimento ,nu mia vorbesc de Ruiz ,acum Omrani... Oricum,felicitari pentru victorie!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează