FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu nu se lasă! Pe cine a sunat în noaptea de Crăciun: "Dane, lasă-ne puțin, stai liniștit astăzi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 21:14

Dan Petrescu se gândește la fotbal non stop, inclusiv în noaptea de Crăciun, când a luat telefonul și l-a sunat pe Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, pentru a-i transmite că vrea transferuri.

"În seara de Crăciun, el mă suna cu meciuri amicale, să vadă, să-şi facă programul, în ce zi jucăm cu echipa respectivă, dacă putem schimba o zi, alta. I-am zis, Dane, lasă-ne puţin, stai că-i Crăciunul, stai liniştit astăzi!", a declarat Mara la Pro TV.

Alexandru Ioniță și George Țucudean sunt primii doi jucători pe lista "Bursucului", iar clubul ardelean încearcă să-i transfere în această perioadă.

"Îşi doreşte 2-3 jucători, vedem, ştim poziţiile pe care căutăm acum soluţii, avem variante pe fiecare", a adăugat Mara.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
haideusicfr
haideusicfr  •  28 Decembrie 2017, 10:15
Postat de instigatorul pe 28 Decembrie 2017, 10:06

Adevarul e ca Mara asta este un personaj foarte important la Cluj . Daca nu este el de acord nu se face nici un transfer nimic .Mare noroc au cei de acolo ca il au in staf .

10 ani "personajul"a fost dr Muresan. A fost alaturi de echipa in cele mai grele clipe. Si in cele frumoase. O fi Mara mai important decat dr Muresan ? Orice e posibil.

instigatorul
instigatorul  •  28 Decembrie 2017, 10:06

Adevarul e ca Mara asta este un personaj foarte important la Cluj . Daca nu este el de acord nu se face nici un transfer nimic .Mare noroc au cei de acolo ca il au in staf .

haideusicfr
haideusicfr  •  28 Decembrie 2017, 09:50

Dane ,Dane nu mai bine era cu Nascimernto ,Ruiz , Nouvier in teren? Plus Minca in poarta. Bud s-a pierdut ,inteleg ,imi pare rau ,dar ai atatia atacanti de valoare .Cati iti mai trebuie?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close