FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Dan Petrescu, „taxat” după ultimele declarații: „A mai zis și în trecut că pleacă și tot în România s-a întors”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de , - Publicat marti, 09 mai 2023 16:23 / Actualizat marti, 09 mai 2023 17:53

Marius Niculae (41 de ani) a comentat anunțul lui Dan Petrescu privind plecarea din România în 2024, atunci când îi expiră contractul cu CFR Cluj.

Meciul CFR Cluj - CSU Craiova a provocat un tsunami din partea ardelenilor la adresa arbitrajului lui Radu Petrescu. Neluțu Varga, patronul campioanei, a anunțat că se retrage de la echipă, în timp ce Dan Petrescu a declarat că va pleca din România la finalul contractului cu CFR. 

L-a exasperat pe Dan Petrescu: „Așa ceva n-am mai văzut! Nici el nu știe ce se întâmplă”
CFR CLUJ
L-a exasperat pe Dan Petrescu: „Așa ceva n-am mai văzut! Nici el nu știe ce se întâmplă”

Niculae este convins că atât Varga, cât și Petrescu vor continua la CFR Cluj, susținând că „Bursucul” a mai plecat din țară în străinătate, dar de fiecare dată s-a întors.

VIDEO Marius Niculae: „Dan Petrescu a mai zis că pleacă din România și tot în România s-a întors”

„Poate a zis-o la nervi (n.r. - Neluțu Varga). Și să atragă puțin atenția. Nu cred că va renunța, totuși au luat 5 titluri consecutive. Nu poate să le ia pe toate. A mai zis și în trecut Dan Petrescu că pleacă și tot în România s-a întors. 

Orice este posibil în lupta la titlu. CFR nu mai are siguranța defensivă pe care o avea când a luat aceste titluri. Atunci, dacă reușea să dea un gol nu mai primea. Rezultatul preferat al lui Petrescu era 1-0”, a declarat Marius Niculae.

Dan Petrescu a anunțat în direct că pleacă de la CFR: „Sunt hotărât”

„Este adevărat că vă gândiți să plecați din România?”, a fost întrebat Dan Petrescu la Prima Sport. Antrenorul CFR-ului a răspuns: „Da, normal. Mă gândesc să plec din România. Am mai plecat o dată din cauza arbitrilor. Normal că sunt hotărât. Nu se poate așa ceva! 

Deocamdată am contract cu CFR, trebuie să îl respect. După aia, gata. Momentan mai am contract un an și jumătate. Au fost doar discuții de prelungire, dar nu am avut contractul pe masă. Nu l-am primit să îl semnez. Sigur îl semnam dacă îl primeam.

În momentul de față, e mai important clubul decât contractul meu. Dacă era să nu joace echipa mea, nu mai veneam la emisiune, eram cu jucătorii. Aseară trebuia să câștigăm (n.r. - la 1-1 cu CSU Craiova). Clubul trebuie să meargă înainte, cu sau fără mine. Trebuie să se lupte la campionat, la trofee”.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Două transferuri blocate de galerie la clubul din Liga 1: „Am zis că iese iureș. Au venit suporterii și mi-au arătat imaginile”
TRANSFERURI
Două transferuri blocate de galerie la clubul din Liga 1: „Am zis că iese iureș. Au venit suporterii și mi-au arătat imaginile”
L-a auzit pe Ovidiu Popescu și a început să râdă: „Declar public că 99% se uită și aprind lumânări!”
FCSB - SEPSI 3-1
L-a auzit pe Ovidiu Popescu și a început să râdă: „Declar public că 99% se uită și aprind lumânări!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează