FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dan Petrescu, un nou răspuns pentru MM Stoica și FCSB! Marea temere a antrenorului de la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2018 13:39

Dan Petrescu continuă războiul declarațiilor cu Mihai Stoica, oficial al FCSB. Cel din urmă a făcut anunțul cum că tehnicianul CFR-ului s-ar fi înțeles deja cu o echipă din China, urmând ca Edi Iordănescu să vină pe banca ardelenilor. 

Totuși, Petrescu demontează spusele lui MM și îi răspunde acestuia ironic. Are însă o temere legată de faptul că fotbaliștii săi s-ar putea influențați de cele auzite în ultima vreme. 

"Dacă CFR poate să aibă doi antrenori în acelaşi timp, să aibă doi! Dinspre ce echipă se vehiculează? (n.r. că Edi Iordănescu s-a înţeles cu CFR) Dinspre aceeaşi echipă.

Nu mă interresează cu cine negociază. E normal că fiecare are tactica lui şi sunt convins că e o tactică a lor. El a declarat (n.r. Mihai Stoica), presa a preluat... Toată România a scris asta şi oamenii de rând citesc şi zic: Uite, Petrescu pleacă în China şi oamenii cred asta.

Sper că jucătorii sunt maturi, că oamenii din club sunt maturi şi înţeleg de unde vin. Cei din conducere clar înţeleg. Acum sper să aibă şi jucătorii maturitate şi să înţeleagă că se încearcă o destabilizare", a spus Dan Petrescu conform TV Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
126791918017681
Danezul Gramada  •  09 Aprilie 2018, 08:54

De vină pentru acest 1 - 1 e Petrescu, arbitrul Petrescu, că n-a dat penalty la hențul ala de la centrul terenului. E furată rău cefereul, dacă nu primesc penalty cum să câștige Dan Petrescu? El are contract până în 2020, de fapt se știe cum e la unguri, ai contract beton pe 2 ani dar te dau afara în 2 luni. Și porcul ala de Mureșan tot declara ca asa au vrut antrenorii și că au rămas prieteni. Tot mai bine face Gigi, ce are de spus, spune.

cluj_cluj
cluj_cluj  •  08 Aprilie 2018, 18:34
Postat de martinpen pe 08 Aprilie 2018, 18:23

Tanase ala mic de la fcsb cade inainte de comanda...

Ala e mai prost si nu stie cand sa cada... noroc ca jiji are totdeauna 14 pe teren

martinpen
martinpen  •  08 Aprilie 2018, 18:23
Postat de Andrei Dorin pe 08 Aprilie 2018, 17:44

Cum sã destabililizezi o echipã ca Cfr ~ cu jucãtori precum popicele (cad la comandã).Este echipa care breveteazã jocul in 14 si in acest play-off ,altfel concura cu Dinamo pt locul 7

Tanase ala mic de la fcsb cade inainte de comanda...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează