FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Pancu, direct și tăios despre situația echipei de suflet: „Cine e Rapid? Echipa asta nu are viitor!”

Daniel Pancu /  Sursă foto: Imago
Daniel Pancu / Sursă foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 20 aprilie 2023 08:59 / Actualizat joi, 20 aprilie 2023 09:54

Daniel Pancu (45 de ani), antrenorul naționalei U20, a făcut o analiză fără menajamente a situației de la Rapid, iar concluziile fostului mare atacant nu-s deloc unele îmbucurătoare pentru suflarea alb-vișinie. Pancone a explicat de ce consideră că giuleștenii nu au cum să conteze la vârf cu actualul lot.

Legendă incontestabilă în Giulești, Pancu nu se ferește să pună pe tapet lucrurile semnalate și de fani în ultima perioadă: subțirimea echipei, media înaintată de vârstă și diferența valorică vizibilă față de primele trei clasate.

Situație scandaloasă la CFR Cluj! Un nume cu greutate și-a cerut banii, apoi a pierdut echipa: l-au anunțat că nu va mai juca deloc!
CFR CLUJ
Situație scandaloasă la CFR Cluj! Un nume cu greutate și-a cerut banii, apoi a pierdut echipa: l-au anunțat că nu va mai juca deloc!

Daniel Pancu, analiză directă despre situația de la Rapid: „Echipa n-are viitor”

„Eu te întreb strict pe fotbal, cine e Rapid? Clubul îl cunoaștem, dar cine e Rapid? Moldovan e al treilea portar la națională, Ignat și Pănoiu sunt convocați de mine la naționala U20. 

Sefer nu mai e convocat nici la naționala de tineret. Este Kait în naționala Estoniei, dar te compari cu Universitatea Craiova, care are 7-8 jucători la loturi? Cu FCSB, Farul, CFR, nici nu mai vorbesc.

Echipa asta nu are viitor. Are doar trecut și prezent. Ei, pe fotbal, sunt aproape nimeni. Nu ai cum să intri în primele 3, nu ai cum. E un lucru normal să te califici în play-off, dacă bugetul este cel anunțat, de 5 milioane de euro”, a spus „Panco Italiano”, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Dacă faci o strategie strict pe prezent, atunci înseamnă că vrei să câștigi ceva important. Altfel ai putea să investești în tineri, iei 5 jucători, iar anul ăsta vedem ce facem și după vii și te bați cu oricine vrei tu.

- Daniel Pancu

Corsicanu, replică pentru Pancu: „Nu suntem de rezultat, dar contează și asta”

Imediat după meciul Rapidului la Craiova, Daniel Pancu a intervenit la GSP Live: „La Rapid, sunt absolut normale lucrurile acestea cu cerutul demisiei. Li s-a întâmplat tuturor. Normal că fanii voiau titlul, au devenit și ei, oarecum, de rezultat, nu mai sunt ca înainte”.

Marți, exclusiv pentru GSP.RO., Gigi Corsicanu', unul dintre cei mai vechi lideri ai suporterilor Rapidului a ținut să-l contrazică pe fostul jucător al Rapidului: „Nu e adevărat, nu suntem suporteri de rezultat. Dovadă ce am făcut mereu, începând de la Liga a 4-a. Și acum, la fel. Păi, după atâtea rezultate proaste, poți să spui că suntem de rezultat, din moment ce galeria e singura din toata ecuația asta care și-a făcut datoria cu vârf și îndesat?! Am fost mereu alături de echipă, în ciuda rezultatelor, dar contează și ele”.

VIDEO Daniel Pancu despre situația de la Rapid: „Suporterii vor rezultate acum, trec peste jocul echipei”

Citește și alte știri despre Rapid: 

Dan Șucu, întrebat frontal despre transferurile Rapidului » Răspunsul nu l-a mulțumit pe Radu Naum: „Mi-e teamă că mă driblați”

De ce se teme MM Stoica, înainte de Rapid - FCSB: „Tocmai cu noi”

Citește și:

Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Plecare-șoc de la Rapid » Jucătorul dat afară după doar un an în Giulești
Superliga
Plecare-șoc de la Rapid » Jucătorul dat afară după doar un an în Giulești
Meci ȘOCANT în Ungaria » Aveau nevoie de 41-0 ca să ia titlul în ultima etapă. Cât crezi că s-a terminat?
Campionate
Meci ȘOCANT în Ungaria » Aveau nevoie de 41-0 ca să ia titlul în ultima etapă. Cât crezi că s-a terminat?

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (11)
mihalachy
mihalachy  •  20 Aprilie 2023, 17:53

PANCU DACA ZICI DE U 20 AI DREPTATE, IN REST SSST! BINE CA MAI VORBESTI PE LA TV.

balderis
balderis  •  20 Aprilie 2023, 15:44
Postat de elgabri pe 20 Aprilie 2023, 11:30

Oameni buni doar presa a spus asta iar voi ma moderati vreti sa ziceti ca Pancu nu pune gram de bautura in gura? ca atunci imi cer scuze in public !!

Nu măi Alegrii, atît Pancu cît și Augustin oneață, Dumitrache , Varga, Dinu, ca să nu mai vorbesc de alți ***, nu pun sau n-au pus picătură în gură, mă !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1280
1280  •  20 Aprilie 2023, 11:56

Lui Pancu poți sa îi dai și 40 milioane buget ca , ca antrenor e praf !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează