FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

„I-am spus lui Nico după 10 secunde să mă scoată de pe orice listă” » Nu a vrut să antreneze la Rapid și a ieșit la atac: „Nu credeam că mai văd în 2023 așa ceva”

Daniel Niculae, președintele lui Rapid, în dreapta // foto: Imago Images
Daniel Niculae, președintele lui Rapid, în dreapta // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 14 iulie 2023 07:08 / Actualizat vineri, 14 iulie 2023 08:44

Daniel Pancu (45 de ani), selecționerul naționalei U20, a fost pe lista Rapidului de posibili înlocuitori ai lui Adrian Mutu, dar a  refuzat orice discuție, pentru că nu are licență PRO.

Fostul mare atacant al Rapidului preferă să rămână în cadrul Federației până în momentul în care va obține licența care îi va acorda drepturi depline de antrenor în SuperLiga.

De la 9 la 12! FRF anunță o schimbare importantă în Liga 1: „Cinci cluburi au votat împotrivă”
REGULĂ
De la 9 la 12! FRF anunță o schimbare importantă în Liga 1: „Cinci cluburi au votat împotrivă”

Daniel Pancu: „I-am spus lui Nico după 10 secunde să mă scoată de pe listă”

„M-a sunat Nico (n.r. - Daniel Niculae). I-am spus după 10 secunde să mă scoată de pe orice listă, că nu sunt disponibil pentru nicio echipă de club în momentul de față.

Sunt concentrat să lucrez în Federație acum. Dacă nu va fi să fie, asta este, dar am cursurile pentru Licența Pro, că am suferit din punctul ăsta de vedere, am avut propuneri din străinătate, dar fără Licența Pro nu te ia nimeni în considerare”, a declarat Daniel Pancu, la Digi Sport Special.

Daniel Pancu: „Rapid părea o echipă de comună”

Daniel Pancu a criticat și situația creată la Rapid înainte de instalarea pe bancă a lui Cristiano Bergodi, cu liderii galeriei care îl cereau insistent pe Șumudică. Fostul atacant nu l-a uitat nici pe Marius, despre care spune că știa că nu avea nicio șansă să ajungă pe banca giuleștenilor, din cauza criticilor adresate clubului în trecut.

„Urât. Părea un club mic, o echipă de comună. Părea că se bat băiatul primarului și băiatul șefului de post la o echipă de comună și mai interveneau și niște consilieri. Apropo de Șumi, de fiecare când spunea ceva despre noi, îl sunam, eram în liga a patra, liga a treia. 

I-am spus: «Ține minte ce zic. Rapid va fi din nou ca înainte, poate mai bine». Nici nu trebuia să spună ceva de bine, doar dacă se abținea lucrurile stăteau cu totul altfel. Eu, fără să vorbesc cu nimeni de la Rapid, eram convins că alea erau motivele. 

Niculae juca în prima ligă, Maftei la fel, eu eram secund la Voluntari în 2017 (n.r. - când s-au dus la Rapid, în liga a patra). Am intrat în vestiare în care nu aveai loc să te schimbi, de mirosea, în liga a patra, liga a treia. Nu era corect ca cineva, mai ales că era unul de-ai noștri, să se găsească mereu să spună câte ceva, să conteste ceva. 

De Șumi vorbesc. A spus că ăla nu e Rapidul. Dacă eu eram acolo, cum să nu fie ăla Rapid? Atât timp cât vezi că Pancu e într-un loc, ar fi bine să te abții”, a mai declarat Daniel Pancu.

Daniel Pancu: „Nu credeam că mai văd asemenea lucruri în 2023”

Pancu i-a criticat și pe liderii galeriei, care au susținut vehement ideea ca Marius Șumudică să fie numit antrenor la Rapid.

„Nu credeam că voi mai vedea în 2023 asemenea lucruri, să încerci de maniera asta să influențezi o alegere a conducerii. Eu îi cunosc foarte bine, am crescut cu ei, dar e un club profesionist, cu o conducere care ia decizii și răspunde pentru ele”, a mai declarat Pancu.

VIDEO. Cristiano Bergodi, conferință de presă înaintea primului meci pe banca Rapidului, disputat chiar în fața fostei sale echipe, Sepsi

Citește și:

Bergodi a scăpat de furia fanilor » Rapid a dominat-o pe Sepsi, dar a fost salvată de VAR de o înfrângere cu fosta echipă a italianului
RAPID - SEPSI
Bergodi a scăpat de furia fanilor » Rapid a dominat-o pe Sepsi, dar a fost salvată de VAR de o înfrângere cu fosta echipă a italianului
Rapid a semnat: „Am trecut la nivelul următor” » Vineri va apărea în premieră!
RAPID
Rapid a semnat: „Am trecut la nivelul următor” » Vineri va apărea în premieră!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
steaua.libera
steaua.libera  •  14 Iulie 2023, 11:25

Bine, Pancone!

io_i
io_i  •  14 Iulie 2023, 10:13

Bravo…poate pricepe si circarul ala de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează