FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu e entuziasmat de rămânerea lui Miriuță: "Dinamo va fi în play-off 99,9 la sută"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 12:07

Dănuț Lupu, scouter la Dinamo,  e sigur că Vasile Miriuță va duce echipa în play-off. În prezent, Dinamo este pe locul 7, la 4 puncte de Astra, locul 6. 

 "Eu cred că e foarte bine pentru Dinamo că va continua Miriuță. Până la urmă el a luat echipa de pe locul 7 și este tot acolo. Da, nu a reușit să aducă un plus, dar nu e neapărat vina lui. Eu zic că 99,9% Dinamo va prinde play-off-ul. Anul trecut, când ziceam că Dinamo se poate bate la campionat, lumea zicea că sunt nebun.

El trebuie să-i facă pe jucători să fie ca un singur fotbalist, nu 16. Dacă va face asta, va reuși să câștige foarte ușor meciurile. La toate echipele sunt probleme. Dar la Dinamo, dacă se strică un lift, apare imediat pe prima pagină.

Eu mă bazez pe caracterul jucătorilor. Ei sunt primii care au de pierdut, nu eu sau Miriuță. Ei pot redresa echipa aceasta", a spus Dănuț Lupu la Pro X. 

 

Este bine pentru Dinamo că a rămas Vasile Miriuță antrenorul echipei?

Da, el poate redresa echipa
Nu, e nevoie de alt suflu

Citește și: Niculescu a oferit primele explicații după ce a refuzat-o pe Dinamo: "Sunt convins că am luat decizia corectă"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Noiembrie 2017, 13:28
Postat de ray51 pe 22 Noiembrie 2017, 12:54

"Ei pot redresa echipa aceasta." Da' ei, jucatorii, vor? Pot?

Echipa asta, jucătorii sunt aceeași care la Cluj au ținut-o pe CFR o repriză în ai lor 30 de metri , cum nu i s-a mai întamplat CFR-ului de mulți ani ! Așa că de ce nu ar putea , e doar chestie de ambiție și concentrare maximă ! Ați văzut ce înseamnă asta la Sevilla-Liverpool, cum aceeași jucători după ce au fost călcați în picioare o repriză, după pauză au jucat ...magistral !

ray51
ray51  •  22 Noiembrie 2017, 12:54

"Ei pot redresa echipa aceasta." Da' ei, jucatorii, vor? Pot?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează