FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, LOOK, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Dănuț Lupu îl contrează pe Șumudică: "Îi aduc aminte că nu avea curaj să deschidă gura. Vorbea cu «nenea Rednic»"

Dănuț Lupu și Ioan Ovidiu Sabău
Dănuț Lupu și Ioan Ovidiu Sabău

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 11:44

Dănuț Lupu (51 de ani) l-a atacat pe Marius Șumudică (47 de ani), cel care l-a contrat în termeni duri pe Mircea Rednic (56 de ani) în această dimineață. Toți 3 au fost coechipieri la Rapid, la finalul anilor '90.

"Nu mă leagă o prietenie mai strânsă de Mircea decât de Șumudică, dar îi aduc aminte lui Șumudică faptul că erau vremuri când nici nu avea curaj să deschidă gura să vorbească.

Vorbea cu «nenea Rednic» atunci când vorbea cu Mircea. Șumudică n-are niciun drept să vorbească despre Rednic în condițiile în care vorbea cu «nenea Rednic» când îl vedea", a declarat Dănuț Lupu la Pro X.

Ce a spus Șumudică

"Nu ştiu dacă Rednic ar avea vreun motiv să vorbească de mine. Fiindcă dacă se uită în spate, i-am dat câte patru, săracul. Şi au băut ai mei până la şase dimineaţa când am luat campionatul cu Astra. Băuse Moraes vreo 18 beri, săracul, şi a dat şi gol. Mai bine ciocul mic Mircică, vezi-ţi de treaba ta". TOTUL AICI:  Șumudică, atac devastator la Mircea Rednic: "Ciocu' mic, Mircică!" + Poveste savuroasă de când a bătut-o pe Dinamo: "Băuse 18 beri"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
whiteredarad
whiteredarad  •  09 Noiembrie 2018, 14:45

Lupu, fost mare jucator, dar cu episoade ...ca in Grecia, nu prea are autoritatea sa vorbeasca despre...antrenori. Ce a antrenat Lupu ?

1391972634181505
Adrian Popescu  •  09 Noiembrie 2018, 13:54

Moraes care a bout 18 beri este cel pe care l-a luat Becali sau cel care apoi a ajuns la Kiev?

crimson.veritas
crimson.veritas  •  09 Noiembrie 2018, 12:40
Postat de crimson.veritas pe 09 Noiembrie 2018, 12:35

Absolut corect! Logica lui ... Nea' Lupu ... pare impecabila si in concordanta cu ultimele interpretari vizavi de dreptul la libera exprimare! Ca sa intaresc ... acest construct argumentativ infailibil ... as adauga ... ca daca te cheama 'Sumudica' ... nu ar trebui sa ai nici un drept ... evident. Totusi ... daca tot vorbim de ... drepte si drepturi ... pe gsp (lol) ... am gasit intodeauna ... extrem de amuzant ... ca oficiali si asmililatii, jucatoriii si antrenorii ... echipelor care cocheteaza financiar si sportiv ... fie cu Liga 2 fie cu zona de Play-Out ... au o expunere tabloidica si un discurs public ... care poate fi atribuit mai degrama ... unor multiple castigatoare de CL sau EL ... si nu neaparat ... unor cluburi ... care nu au mai castigat campionatul ... in super competitiva Liga 1 ... dinaintea intrarii Romaniei ... Uniunea Vest Europeana, cunoscuta si ca Uniunea Imperilor Pensionate ...:)) Bine de mentionat ... desi locul nu este tocmai potrivit, tabloidul asta este plin de specimene hastagiene ... extrem de ... receptive si rontzaitoare ... la tot ce inseamna ... categoria slogan cu mamaliga, branza si ... usturoi ...:))

*) Nea' Danutz ... sorry ...:))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează