FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu se ia de un jucător de la Dinamo: „Nu face nimic! Doar driblează în lateral și pierde mingea”

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2021 12:11 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 12:42

Dănuț Lupu (53 de ani) a vorbit despre jucătorii lui Dinamo, iar cel mai criticat a fost mijlocașul italian Diego Fabbrini (30 de ani).

Fostul internațional se declară nemulțumit de jocul lui Fabbrini la Dinamo și spune că dacă el ar fi antrenat formația alb-roșie, italianul ar fi avut cu greu loc în echipă.

Dănuț Lupu: „De când e la Dinamo, Fabbrini nu a dat două pase de gol”

„Nu am nimic cu el, dar dacă eram antrenor juca două minute la mine. E tehnic, driblează, dar driblează în lateral. De când e la Dinamo nu a dat două pase de gol!

Cei mai mulți spun că driblează. Da, mă, driblează, dar e egal cu zero! Nu dă pase decisive, nu scoate lovituri de la 11 metri, nu face nimic! Doar driblează şi pierde mingea. Nu e util echipei”, a spus Dănuț Lupu la LookSport+.

2goluriși două pase de gol are Fabbrini la Dinamo, în 37 de meciuri jucate în Liga 1

3 penalty-uria obținut Fabbrini la Dinamo

VIDEO Ionuț Chirilă: „Am 3-4 oameni care ar putea cumpăra Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Gazeta a aflat arbitrul de la Dinamo - FCSB » Ultima oară a condus un derby cu probleme

EXCLUSIV Salarii de criză la Dinamo! Cât câștigă noile transferuri comparativ cu spaniolii lui Cortacero

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (21)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  10 Februarie 2021, 00:20

Cum naiba are 2 goluri la Dinamo cand a dat o dubla cu Viitorul si un gol cu Sibiul? Cat timp am avut spaniolii la mijloc, in special Borja Valle si Garcia, Fabbrini a jucat excelent. Una ca e a avut si cu cine pasa si doi ca nu mai puteau tine adversarii 3 oameni pe el. A mai avut si parte de arbitraje golanesti unde adversarii au avut unda verde sa-l faulteze la discretie, fara ca arbitrul sa ii avertizeze macar verbal. Si nu in ultimul rand, ce alternative avem in lot? Cand Lupu zice ca la el nu jica Fabbrini, cine ar fi jucat? Mihaiu , care nu se apara, nu ataca, nu paseaza si nu deposedeaza? In rest un jucator stralucit! Sa-l urce pe Filip acolo, dar nu are tehnica. Sa speram ca suedezul asta de la chievo o sa ne ajute.

creeperno290
creeperno290  •  09 Februarie 2021, 22:51

Din pacate n-avem alti jucatori de creatie.

753720451412471
Andrei Ionescu  •  09 Februarie 2021, 17:35

Dănuț ai perfectă dreptate! Eu am postat aceleași observații de mai multe ori. Ieri sau alaltăieri am scris ca dacă si fi fost antrenor il lăsăm pe tușă si ii dădeam o minge să se joace cu ea cât dorește. Omul e ***, inconștient. Eu cand il văd cu strică fazele de atac,dribland excesiv si pierzând mingea ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează