FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Rămâne FCSB fără căpitan? Darius Olaru a ajuns în Italia și e la un pas de transferul în Serie A!

Articol de , - Publicat duminica, 24 decembrie 2023 10:03 / Actualizat duminica, 24 decembrie 2023 12:09

Darius Olaru (25 de ani), mijlocașul ofensiv de la FCSB, a fost urmărit de reprezentanții clubului Monza, din Serie A, la meciul cu Hermannstadt, scor 3-0. Din informațiile pe care GSP le are sunt șanse foarte mari ca mutarea să se facă chiar în aceste zile

Chiar dacă echipa a mai scârțâit, Darius Olaru a rămas mereu în prim-plan și și-a făcut de fiecare dată treaba foarte bine. În decembrie a "mușcat" de trei ori: "dublă" cu Hermannstadt și gol în remiza cu CFR Cluj.

Mai mult, evoluțiile sale i-au modificat și cotația de piață și se bucură de cea mai mare creștere, de 1,2 milioane de euro, ajungând la 6,5 milioane.

Transfermarkt a actualizat cotele! Un fotbalist din Superligă a ajuns la 6,5 milioane, Tavi Popescu a pierdut 400.000 din valoare!
COTE DE PIAȚĂ
Transfermarkt a actualizat cotele! Un fotbalist din Superligă a ajuns la 6,5 milioane, Tavi Popescu a pierdut 400.000 din valoare!

Reprezentanții lui Monza au fost la București!

Căpitanul lui FCSB a făcut o partidă mare inclusiv cu Hermannstadt, a marcat două goluri frumoase cu piciorul stâng. Primul, voleu la colțul scurt, în vinclu, al doilea cu un șut plasat, la colțul lung.

10 goluri,locul 1 în clasamentul marcatorilor, două pase decisive şi un penalty scos sunt realizările ofensive din dreptul lui Olaru în cele 21 de apariţii din ediţia curentă

Olaru și-a ales momentul potrivit să impresioneze: chiar când, conform Playsport, ar fi fost umărit de aproape de reprezentanții locului 11 din Serie A, Monza, echipă care și-l dorește extrem de mult, chiar în această perioadă de transferuri.

5 milioane de euro e clauza de reziliere a lui Olaru

Darius Olaru are o clauză de 5 milioane de euro în contractul cu FCSB, cine plătește suma aceasta îl poate transfera fără să mai negocieze cu Gigi Becali. Pentru Monza nu ar fi o sumă mare, echipa din Serie A a plătit aproximativ 41 de milioane de euro pe transferuri în vară, pentru 6 jucători.

Iar din informațiile Gazetei Sporturilor, Darius Olaru a plecat zilele trecute din România cu destinația Italia, acolo unde sunt șanse foarte mari să semneze contractul cu Monza.

Nu este prima dată când Monza se interesează de Darius Olaru. S-a mai întâmplat şi acum un an şi jumătate, însă fără a se ajunge la o ofertă concretă. De asemenea, Olaru se mai află şi în vederile scoţienilor de la Rangers, însă nici aceştia nu au înaintat o ofertă.

Olaru a sosit la începutul anului 2020 la FCSB, după transferul de la Gaz Metan Mediaș, în schimbul sumei de 600.000 de euro.

Florinel Coman, uluit de Olaru: „La antrenamente are execuţii superbe! Vrem să-l facem golgheter!”

Citește și:

El e fotbalistul care nici nu vrea să audă de Gigi Becali: „Pot să-mi dea câți bani vor! 99% n-aș accepta”
INTERVIU
El e fotbalistul care nici nu vrea să audă de Gigi Becali: „Pot să-mi dea câți bani vor! 99% n-aș accepta”
Transfer anunțat oficial de FCSB, înainte de Crăciun: „Suntem mândri de el, va înfrunta cu brio noua provocare!”
FCSB
Transfer anunțat oficial de FCSB, înainte de Crăciun: „Suntem mândri de el, va înfrunta cu brio noua provocare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (74)
Catalynn_13
Catalynn_13  •  25 Decembrie 2023, 22:39
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Talpa era la fel de fcsbist ca și Fane Minionul sau Fane Patriotul, avea aceleași texte ca și ei, însă, încet, încet a pivotat. Băiat deștept, știe ca memoria colectivă e mai scurtă decât a unui pește de acvariu. :-))) Vardy a fost mult mai degajat, era un fcsbist de salon, își lăsa mereu loc wiggle room.

Catalynn_13
Catalynn_13  •  25 Decembrie 2023, 19:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Vardy este un fcsbist … de excepție. :-))) Doar connoisseurii știu ca e fcsbist. Cam ca TalpaIadului, in ultimul an si ceva a făcut un 180 ca sa zicem așa. Cum adică nu există excepția excepției!? Tocmai ai văzut-o, e Vardy! :-)))) Tu ești ca olteanul D.Veselu când a văzut girafa și a decretat: așa ceva nu există! :-))) și da știu ca am făcut urările lu’ Mache, dar tu mă Kevin nu ești Mache, nici D.Veselu, nici ăla surmenatu’, nici măcar Adriann ci … Setila! :-))) Hai la mulți ani cu sănătate! :-jjj

nilton
nilton  •  25 Decembrie 2023, 18:20

monza face echipa de inot in bazin de bere?

Vezi toate comentariile (74)
Comentează