FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE // Darius Olaru nu vine de acum la FCSB! Gaz Metan a dezvăluit contractul cu Gigi Becali: „Am făcut un «deal» bun”

Darius Olaru
Darius Olaru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2019 10:17

FCSB l-a transferat pe mijlocașul Darius Olaru, 21 de ani, de la Gaz Metan Mediaș pentru 600.000 de euro.

Ioan Mărginean, președintele celor de la Gaz Metan, a dezvăluit că Olaru va rămâne la echipă până la iarnă și a dat detalii despre transfer.

„Da, l-am vândut. Suma este confidențială. Cu acest transfer ieșim din reorganizare. Da, jucătorul rămâne la noi până în iarnă. Am făcut un «deal» bun.

Vom păstra 5% dintr-un viitor transfer. Aici ne-am împotmolit. Am renunțat din procente ca el să stea până în iarnă. Inițial, doream 25%, dar am redus pentru ca să rămână până la iarnă”, a declarat Ioan Mărginean la GSP LIVE.

„Nu mi-e teamă că-l vom pierde pe Edi Iordănescu. El a venit la mine în baza unei prietenii. Trebuia să începem colaborarea de mai multă vreme, dar s-a invit proiectul CFR Cluj. Cred că a avut de învățat. Când ieșim din reorganizare, vreau să îi prelungesc contractul pe 3 ani și să facem un proiect sănătos”Ioan Mărginean

Citește și:

Alt caz Stoian la FCSB? Gigi Becali și MM Stoica, făcuți praf pentru noua țintă la transferuri: „Nu poate juca vârf împins, «specialiștilor»! Dumnezeu cu mila!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
breitner
breitner  •  22 Mai 2019, 15:08

A fost un targ bun: ciobanul da banii, gaz metan da punctele si nu se mai trambaleaza jucatorul pe la Bucuresti (cum au facut aia de la Botosani ,Giurgiu, etc.).

tinn
tinn  •  22 Mai 2019, 14:05
Postat de adiktedz pe 22 Mai 2019, 12:22

Permiteti-mi sa nu cred in ce zice Marginean , asta cu 5 la suta nu o cred niciodata.

Marginean n-are nici o treaba, cum n-are nici Anamaria. Gigi l-a cumparat direct de la Pustai, care primise drepturile federative in schimbul datoriilor (imprumuturi + salarii) Gazului.

albalbastru72
albalbastru72  •  22 Mai 2019, 13:07

Cit de inapoiati sinteti daca scieti articolul asta cu ,,Ultima ora'' iar Prosport l-a scris vineri(acum 5 zile!)?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează