FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Detalii de culise! Ultimul transfer al FCSB a fost luat la suprapreț dintr-un motiv clar: antrenorul Edi Iordănescu vine la pachet

Articol de , , - Publicat vineri, 24 mai 2019 08:29

Colaborarea greu de imaginat Becali-Iordănescu e pe cale să devină reală! O piedică din calea instalării lui Edward la FCSB a fost înlăturată cu transferul lui Darius Olaru de la Mediaș la București.

Gigi a aflat că internaționalul de tineret era foarte aproape de CFR, rămăsese doar semnarea contractului, și s-a implicat imediat în tratative, a oferit 600.000 de euro, 5 la sută dintr-un transfer ulterior și împrumutul fotbalistului la Gaz Metan până la sfârșitul acestui an.

Era cu mult mai ieftin

Condiții excelente pentru ardeleni, cu mult mai bune decât cele pe care le oferise Clujul. Campioana ar fi plătit 300.000 de euro plus bonusuri și procente din afaceri viitoare, însă nu l-ar fi lăsat la Mediaș în continuare, Dan Petrescu îl voia acum sub comandă pe mijlocașul ofensiv în vârstă de 21 de ani.

CFR nu are soluții pentru locurile destinate fotbaliștilor U21, de aceea insista pentru Olaru. FCSB are destui tineri, dar s-a implicat ca să-i încurce pe ardeleni, să le anuleze transferul pe care Petrescu îl considera important. De ce a dublat Gigi oferta, chiar și în contextul în care plănuia o lovitură pentru CFR?

Doi dintr-o lovitură: Olaru și Edward

Supraprețul reprezintă o "taxă" pentru a facilita eliberarea lui Edi Iordănescu de la Gaz Metan. Contractul antrenorului mai e valabil încă un an și trebuie să achite 300.000 de euro ca să plece mai devreme. "E o sumă pe care niciun antrenor din România nu poate s-o achite!", a recunoscut Edward.

Becali l-a mai "înmuiat" pe președintele Mărginean cu "afacerea Olaru". Șeful Mediașului insistase că n-o să-i permită tehnicianului să treacă la FCSB, după ce i l-a mai luat Gigi și pe Teja, în timpul sezonului. Oficial, clauza de 300.000 de euro mai există.

Neoficial, Becali a răsplătit-o deja pe Gaz Metan ca să-i permită lui Edward să vină de acum la București. Mai trebuie doar ca Becali să-i accepte și lui Iordănescu junior o clauză cum nu i-a mai acordat niciunui tehnician: o despăgubire de un milion de euro dacă nu-l lasă să alcătuiască singur echipa de start și schimbările din timpul partidelor! z

„Olaru ar fi jucat la CFR, sută la sută! Din păcate, a fost convins să semneze cu o echipă în care n-o să aibă loc. A fost transferat pe o sumă cu mult mai mare decât cea pe care am oferit-o noi. Îmi pare rău pentru jucător că nu va mai avea șanse să fie titular!" Bogdan Mara, manager CFR, la DigiSport

Consultări cu Ilie, interes pentru Narcis

În afara negocierilor concrete cu Becali, Edi Iordănescu a oferit mai multe semne că e tentat să accepte postul de la FCSB. "Am discutat cu el, m-a întrebat despre jucătorii de la FCSB, i-am explicat cum îi văd eu", a povestit Ilie Dumitrescu. Iordănescu l-ar fi vrut în conducere pe fostul internațional, însă Dumitrescu a refuzat:

"Nu pot să lucrez cu Becali, n-am cum să fiu piesă din decor!". Narcis Răducan este, de asemenea, o variantă pentru managementul pe care-l dorește Edward. Mihai Stoica rămâne director sportiv, însă a anunțat recent că face un pas în spate, renunță să mai stea pe bancă alături de antrenor. MM e un adversar al lui Edi, ei doi s-au contrat și s-au jignit de câteva ori în declarații publice.

VEZI ȘI:

Andrei Ivan, atacantul-fantomă » FCSB și CSU Craiova se luptă pentru un fotbalist de care nimeni nu știe ce joacă!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
2146208208751563
Costel Plugariu  •  24 Mai 2019, 14:49

Alta zvonistica falsa lansată de presa sportiva din România, sclava clanului penal *** ... !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

193893057647314
Bjorn Larsson  •  24 Mai 2019, 12:34

Sa vina Edward Iordanescu la Steaua cit mai repede si sa luam campionatul, este un antrenor foarte bun, il asteptam cu drag noi suporterii adevaratei echipe Steaua.

adiktedz
adiktedz  •  24 Mai 2019, 11:38

la suprapreț sunteți voi care stați în redacție și scrieți balivernele astea în fiecare zi pe bani mulți. întru tot mai rar pe siteul vostru și cred ca ma opresc în curând.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează