FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - FC BOTOȘANI 3-0

De ce a fost umilită FC Botoșani la Chiajna » Analiza lui Costel Enache: "Prezență subtilă pe teren"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 decembrie 2017 20:06

Costel Enache, antrenorul lui FC Botoșani, a vorbit despre înfrângerea categorică suferită pe terenul Concordiei Chiajna, scor 0-3.

"Mă supără modul în care am pierdut meciul. Azi n-am mai fost noi. Apar momente de-astea în viața unei echipe. E adevărat că și adversarul a fost bine organizat, a avut calitate, a fost o echipă rapidă. Jocul bun al gazdelor și prezența noastră subtilă pe teren au dus la o victorie clară a Chiajnei.

Probabil că am vrut, dar n-am reușit să ne capacităm. Au fost două jocuri foarte grele pentru noi și probabil în meciul din Cupă încărcătura mentală a fost foarte mare și acum a fost un recul.

Dar chiar și așa nu pot să accept să pierdem așa. Sper să fie doar un accident și nu începutul unui comportament invers față de ce ne dorim. Sper să fie o lecție și să învățăm din meciul de azi", a declarat Enache la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
calinescu_
calinescu_  •  03 Decembrie 2017, 11:17

COSTELE , AI PIERDUT CA NU I-AI AVUT LA MIJLOC PE TINCU SAU PE CUCU .....!!!!!! ACOLO ERA FORTZA ECHIPEI ....!!!! AI BLINDAT MIJLOCUL SI AI LASAT PE MINGICARI SA-SI FACA DATORIA SI ASA AI AJUNS PE LOCUL 3 .....!!!!!

166519390404871
Cristian Gherasim  •  03 Decembrie 2017, 09:14

Intr-adevar meciul de aseara facut de FCBT ...jalnic.Scorul conteaza mai putin, ci modul cum ne-am prezentat la acel meci din primul pana in ultimul minut.Ziceai ca Chiajna e consolidata pe play-off si noi luptam in zona retrogradarii.Cu jocul de aseara e clar ca n-0avem ce cauta pe teren in jocul cu FCSB si Astra ,dar am dovedit ca fiind concentrati si dispusi la efort ,atuul nostru le putem bate pe amandoua.In plus revin Roman si Ungurusan

para.para
para.para  •  03 Decembrie 2017, 04:06

De ce a fost umilită FC Botoșani la Chiajna? Pentru ca in ultimul timp atat de agresiv a fost promovat antrenorul din nord-estul Romaniei incat lumea a crezut ca e angajat la fcsb. Noi asteptam ca hartia de impachetat peste sa-l propuna la nationala sau macar la fcsb.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează