FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce i-a luat Becali banderola lui Alibec: "S-a cam supărat. Eu iubesc ostașul care declară război" » Cum poate redeveni Denis lider

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iulie 2017 20:57

Gigi Becali fost ieri în cantonamentul FCSB-ului de la Berceni și i-a luat banderola de căpitan lui Denis Alibec. Purtătorul acesteia va fi de-acum Mihai Pintilii, urmat de vicecăpitanii Budescu și Teixeira.

Patronul roș-albaștrilor susține că a avut o discuție cu Alibec și că, dacă acesta își va remedia comportamentul, atunci va reprimi banderola.

"Am avut o discuție cu Alibec. La mine acasă eu comand! Le-am spus jucătorilor că aici există un singur general. I-am spus lui Alibec că banderola trebuie să o poarte un căpitan care să fie exemplu pentru toată unitatea de elită.

Alibec e numai cu mâinile pe sus. El e un băiat educat, dar e prea copilăros, prea sensibil. S-a cam supărat, dar i-am zis că nu trebuie să se supere. Eu iubesc ostașul care declară război.

Eu acum îi iubesc pe Budescu și Teixeira pentru că declară război. Pintilii va fi primul căpitan. N-am vrut să creez gelozie între ei, și-așa e concurență acolo. I-am zis că, dacă demonstrează Alibec, i-o dau înapoi. Dacă el trage bine cu luneta și face tot ce trebuie să facă un căpitan la o unitate militară, atunci i-o dau înapoi", a declarat Becali.

Citește și: EXCLUSIV Motivul absenței lui Alibec din lotul celor de la FCSB » Emoții și pentru meciul cu Plzen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mosykw1
mosykw1  •  31 Iulie 2017, 08:41

Daca as fi in locul lui Alibec m-as da lovit si ptr. meciul cu Plzen si ptr.meciurile din campionat.Sa il determin pe Becali sa-mi rezilieze contractul sau sa imi dea transferul.Omul asta stica tot ce atinge.Singurul care a stiu cum sa lucreze cu el a fost Sumudica.Si chiar a dat randament!

88gore88
88gore88  •  30 Iulie 2017, 22:46

"Dacă el trage bine cu luneta și face tot ce trebuie să facă un căpitan la o unitate militară, atunci i-o dau înapoi"...IMI AMINTESTE DE UN BANC..."Ce masina frumoasa v-ati cumparat,sefu!...Ei bine, spune șeful către angajat, în timp ce acesta îi admira noua mașină ... dacă o să faci eforturi, munceşti din greu şi o să stai peste program … la anul o să am una şi mai tare!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează