FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

De ce nu joacă Ioniță la CFR? Un fost elev al lui Dan Petrescu a deslușit misterul

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 11:31

Alexandru Ioniță (23 de ani), jucătorul pe care CFR Cluj a plătit un milion de euro pentru a-l transfera de la Astra, n-a jucat decât 9 partide pentru ardeleni, însă numai 3 ca titular.

Gabi Mureșan, fostul mijlocaș de la CFR Cluj, spune că Dan Petrescu n-are nimic cu niciun jucător și crede că problema principală e la jucătorul crescut de Rapid.

"Dan Petrescu e foarte profesionist. Îl cunosc destul de bine. Eu am lucrat o lună și jumătate cu el la Târgu Mureș. La el dacă nu muncești, nu joci. Probabil e o problemă și la Ioniță de nu joacă. Petrescu e foarte disciplinat și-și dorește foarte mult de la jucătorii săi", a declarat Gabi Mureșan la TV Digi Sport.

Fostul fotbalist și-a continuat discursul, spunând că antrenorul va pleca de la CFR la finalul acestui sezon: "Cred că Petrescu va pleca dacă ia titlul".

331 de minute
a jucat Ioniță pentru CFR Cluj în acest sezon de Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1958791307498663
Danut Perjaru  •  19 Mai 2018, 17:27

Nu joacă pt ca nu depășește valoarea,colegilor care sunt titulari.Are gura mare .Si valoarea lui e umflată.nu pricep cum de la chemat Contra la națională.

847153178690789
Ticu Troya  •  19 Mai 2018, 17:07

Pe Ionita l-am vazut castigand aproape de unul singur cu cele mai bune echipe ale campionatului !! Si l-am vazut facand faze de exceptie . Dar asta era cu Sumudica su cu Iordanescu . Cum dracu cu Dan Petrescu si-a pierdut valoarea !!?

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Mai 2018, 16:54
Postat de valiza.epo pe 19 Mai 2018, 12:47

Ionita nu joaca pentru ca nu pot intra pe teren decat 11 jucatori! Si, deocamdata, nu poate sa scoata pe nimeni din echipa.

Exact! Nu joaca nici Balde ,cel mai scump jucator dn Romania.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează