FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA, DUMINICĂ, 18:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

De ce se teme Hagi de Astra lui Mulțescu: "Nea Gigi a știut ce trebuie să aducă în plus"

Articol de - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 14:33

Gică Hagi a susținut o conferință de presă înaintea meciului de duminică, de la ora 18:00, cu Astra Giurgiu. Partida va fi în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Antrenorul Viitorului laudă trupa pregătită de Gigi Mulțescu și evidențiază schimbările aduse de noul tehnician după plecarea lui Marius Măldărășanu.

"Întâlnim o echipă reactivă, care joacă fotbal, cu atacanți foarte buni, care marchează mult de când a venit domnul profesor Mulțescu. O echipă care nu a pierdut în acest campionat. S-au păstrat lucruri de la Măldărășanu, nea Gigi (n.r. Mulțescu) a știut ce trebuie să aducă în plus, pentru că are experiență. Le-a dat mai multă libertate în atac.

Astra e o echipă periculoasă, care stă bine în teren și știe să atace. Așa că trebuie să avem grijă în ambele faze. Să ne impunem în ofensivă, să-i desfacem. Să fim și noi reactivi, iuți, să nu le lăsăm prea multe spații. Trebuie să facem un joc bun.

Sunt trei puncte importante și ne dorim să la câștigăm. Vreau să marcăm și să nu primim gol. Între noi și Astra au fost mereu meciuri bune. Câteodată am jucat noi mai bine, câteodată ei, au fost meciuri frumoase. Sunt douaă cluburi care au crescut mult în ultimul timp, au arătat bine și au devenit campioane", a declarat Hagi.

"Jucăm acasă, unde suntem mai puternici, și încercăm să luăm trei puncte foarte importante în lupta pentru calificarea în play-off. Astra are jucători buni, cu multă experiență în prima liga, și un antrenor care a obținut rezultate peste tot unde a fost. Dar știm ce avem de făcut și vrem să câștigăm" 
Ianis Hagi, Viitorul

"Trebuie să fim concentrați până la ultimul fluier. Am rămas acasă în această săptămână, nu am fost în lot pentru meciul din Cupă, ne-am antrenat și suntem bine pregătiți. Astra este o echipă bună, dar ne dorim victoria" 
Bogdan Țîru,  Viitorul

Citește și: EXCLUSIV Premieră în România: Hagi scoate Viitorul la vânzare! Ce plan uriaș are "Regele" și cum se va implica în noul proiect

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
sexilian
sexilian  •  29 Septembrie 2018, 17:14

regele blaturilor pe langa MULTESCU, e un ***.........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează