FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De la Cooper la Penedo: unde au ajuns jucătorii dați afară de Rednic de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 10:56

Dinamo s-a despărțit de mai mulți fotbaliști începând cu al patrulea mandat al lui Mircea Rednic.

Doar doi au reușit să-și găsească angajament între timp.

Armando Cooper (30 de ani) tocmai s-a înțeles cu liderul din prima divizie din Panama, Costa del Este, care vizează titlul în acest an.

Conaționalul său, Jaime Penedo, este îmbiat și el să se întoarcă în fotbalul de acolo, doar că portarul de 37 de ani nu mai e atât de convins să-și continue cariera.

După 5 meciuri în tricoul roș-albilor și adus ca o mare promisiune de viitor, Kino Delorge (20 de ani) a semnat cu locul 6 din liga a treia belgiană, Lierse Kempenzonen, o formație de semiamatori!

Tîrcoveanu, Popovici și Grozav își caută angajamente, Gicu ar putea reveni la U Cluj. Mezague nu și-a găsit nici el nimic. 

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Tîrcoveanu spune tot! Îi desființează pe Bratu și Rednic: "De-asta n-am mai prins lotul" + Ce zice despre un eventual transfer la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
rocky2
rocky2  •  05 Ianuarie 2019, 12:56

Ar fi de mirare ca acestia sa-si mai gaseasca echipe, poate doar in ligi mult inferioare!

mmvv80
mmvv80  •  05 Ianuarie 2019, 12:17

cand te da afara barcelona mai prinzi un celta, poate chiar un arsenal, dar cand te refuza dinamo nu mia prinzi nici tramvaiu. ei de fapt au ajuns la dinamo pt ca i-au refuzat altii...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează