FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

De la Oscar la ocara Ligii 1! Strategia defectuoasă a dus o fostă câștigătoare de Cupă și Supercupă în cel mai critic moment al existenței în Liga 1

Articol de - Publicat marti, 04 decembrie 2018 14:00

Îndepărtarea lui Dan Leasă, a lui Adi Mutu și staff-ului său și aducerea lui Ioan Andone trebuia să reprezinte un restart pentru FC Voluntari, care după o Cupă și o Supercupă a ajuns ca sezonul trecut să aibă nevoie de baraj pentru evitarea retrogradării.

Fail total! Nu numai că echipa traversează un moment jenant, dar a ajuns și cel mai slab ultim loc din ultimele 5 sezoane.

În 17 meciuri, echipa antrenată de Cristiano Bergodi a strâns doar 8 puncte. Mai puține decât Juventus, sezonul trecut, și ASA Târgu Mureș, în 2016-2017, cele mai slabe formații aflate pe ultimul loc în ultimii 5 ani.

Ardelenii aveau doar 3 puncte, însă porniseră cu o penalizare de 6 puncte. Ambele au primit 31 de goluri. Acum Voluntari, după 0-5 cu CFR Cluj, a ajuns la 34 de goluri încasate.

Cu 27 de transferuri făcute din vară până în prezent, unele dintre ele dispărute după doar câteva etape, FC Voluntari e mai slabă decât în urmă cu 3 sezoane, când avea doar 10 puncte obținute și 27 de goluri primite. Atunci ilfovenii au avut cel mai slab parcurs, până la cel actual, de când activează pe prima scenă fotbalistică.

Ultimele două echipe cu un parcurs mai slab decât FC Voluntari n-au terminat sezonul deloc bine. Corona, în ediția 2013-2014, avea doar 7 puncte după 17 runde. De asemenea, în același an Săgeata a încasat 37 de goluri în această perioadă. Ambele echipe au terminat sezonul pe ultimele două poziții și au retrogradat în Liga a 2-a, iar la scurt timp s-au desființat.

14 15

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează