FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 2-3

Deac răspunde contestatarilor: "N-avem nevoie de ajutorul nimănui"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 22:25

Ciprian Deac a marcat în succesul obținut de CFR la Giurgiu, în fața Astrei (3-2), iar la finalul partidei a răspuns contestatarilor care au acuzat că echipa antrenată de Dan Petrescu este ajutată de arbitri.

"Am văzut că s-a vorbit foarte mult că suntem ajutați de arbitri, dar realitatea este că CFR joacă fotbal și merităm să fim pe primul loc. Eu nu cred că ne-a ajutat cineva intenționat. N-avem nevoie de ajutorul nimănui", a afirmat Deac la LookTV. 

Deac a marcat golul al treilea al clujenilor și primul său gol din acțiune în acest sezon, după ce mai punctase o dată, din penalty.

"În prima repriză am controlat jocul, ei au avut acea ocazie pe final, dar puteam să facem 2-0 până la pauză și am fi avut o repriză a doua mai liniștită. Ne era foarte frică de acest joc. Ne-am făcut meciul greu, am avut 3-1, trebuia să ținem mai mult de minge, dar e bine că am câștigat" Ciprian Deac, la TV Telekom Sport

"E un nivel de joc foarte bun în România. CFR , FCSB, Dinamo, Astra au calitate, sunt feriricit că sunt aici"
Ibrahima Balde, la LookTV

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Septembrie 2017, 07:09

La aceasta ora Deac este cel mai bun mijlocas din Liga1!

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Septembrie 2017, 07:08
Postat de travka pe 25 Septembrie 2017, 23:08

are dreptate Deac, dar ce parere are el de Culio, golgeterul echipei cu 4 reusite, TOATE DIN PENALTY, TOATE LA SCORUL DE 0-0 PRIMITE? pai voi ati inceput fiecare meci de la 1-0 aproape, in meciul cu noi nu primim penalty clar la Benzar....eu zic sa va vedeti de treaba, oricum echipa e CFR e labila, s-a vazut cu Timisoara, s-a vazut si acum cu Astra, cu putina atentie Astra va batea in seara asta, ati dat doar goluri pe contra-atac cu pase primite de la adversar direct, campionatul e lung, in play off se decide campioana, e cursa lunga, si la coeficientul vostru nu aveti sanse nici macar de Europa League la anu, si daca veti intra, anul viitor nu prindeti play off cu meciurile din 3 in 3 zile, nu zice nimeni ca in anul vostru magnific in UCL cand ati batut marea echipa Braga si echipa a3 a a lui United matematic calificata, in acel sezon in campionat CFR a terminat pe 9, cea mai proasta clasare a unei campioane in istoria tarii

Taci si ..sapa.Numai cu fabrica de bere v-a mers. In rest ,dezastru..!

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  26 Septembrie 2017, 07:03

ATI VAZUT ? NEAM DAT GOL SINGURI DACA ASTRA NU DOREA

Vezi toate comentariile (5)
Comentează