FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Deac vorbește despre relația cu Dan Petrescu: "Niciun jucător nu l-a mulțumit până acum"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 14:24

Ciprian Deac a vorbit despre relația pe care Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, o are cu propriii jucători, dar și despre schimbările pe care tehnicianul le-a adus.

"De când a venit la Cluj, n-am reuşit să-l mulţumim niciunul şi ăsta e un lucru bun, vrea mereu mai mult de la noi. Vă spun sincer, niciodată nu l-am văzut mulţumit pe deplin.

E un antrenor care mie imi place foarte mult, un antrenor care lucrează foarte mult tactic. Este mare seriozitate şi cred că tocmai de aia nu e o întâmplare că suntem acolo sus", a declarat Deac la TV Telekom Sport.

"Mai zice şi cuvinte frumoase dar mai rar, dar e bine că ne ţine aşa. Ştiţi că nu e bine să lauzi jucătorul român, noi avem o mentalitate diferită faţă de campionatel mai puternice" Ciprian Deac

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează