FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - BOTOȘANI, DUMINICĂ, 21:30, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Decizie de ultim moment luată de FCSB: NU joacă pe Arena Națională următoarea partidă din Liga 1

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2018 17:39

FCSB și FC Botoșani va disputa partida din etapa a 7-a pe stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari, nu pe Arena Națională. 

  • FCSB - Rapid Viena (1-3 în prima manșă), returul play-off-ului Europa League, e joi, de la 21:30, liveTEXT cu foto pe GSP.ro și în direct pe Pro TV;
  • FCSB - Botoșani e duminică, de la 21:30, liveTEXT cu foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look TV.

Gazonul prost de pe Arena Națională din Capitală i-a împins pe oficialii FCSB să ia o decizie drastică. Partida din Liga 1 cu FC Botoșani se va disputa la Voluntari.

Motivul invocat este că iarba, deja în condiții precare, ar fi distrusă în timpul partidei de joi, din Europa League, și nu ar avea timp de refacere până duminică. Gigi Becali s-a înțeles cu finul său, Florentin Pandele, primarul Voluntariului. 

Robert Gheorghe, membru în Consiliul de Administrație al clubului Voluntari, a confirmat informația pentru GSP.ro: "Așa este, vă putem confirma că FCSB va juca aici. Motivele sunt știute de ei, noi doar putem spune cu certitudine că vor juca la Voluntari".

Vezi și: Asta ar fi lovitura verii » Torje la FCSB: "E o variantă acum pentru Gabi"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (186)
demolarii
demolarii  •  29 August 2018, 09:57

Adevărul e că meciul Fcsb-Botosani e din categoria: te uiți degeaba. Pentru ce sa mai închiriezi National Arena? Doritori de bilete nu sunt....

623506571124451
Marian Iordachescu  •  29 August 2018, 01:40

La echipele cu Botosni si Viitorul sunt jucatori care au rolul de jaloane la meciurile cu FCSB

1260234347346768
Ioan Trisi  •  29 August 2018, 00:50

Astia distrug totul: fotbal,fotbalisti,antrenori,arbitri si ce mai e prin fotbal! Cine? Becali,nasul lui, finul Pandele,nepotul,varul,fratele si alte neamuri de machiedoni! Pentru Romania ei sunt ca migrantii pentru celelalte natiuni!D-zeu sa ocroteasca Romania!

Vezi toate comentariile (186)
Comentează