FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 2-1

Decizie de ultimă oră! Prima măsură după declarația grotescă a lui Cioinac la adresa lui Colțescu

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 10:27

Ionuț Cioinac a fost eliminat în meciul cu Dinamo, pierdut de Poli Iași în "Ștefan cel Mare" cu scorul de 1-2, iar la finalul partidei a avut o declarație jignitoare la adresa arbitrului Sebastian Colțescu, făcând aluzie la tentativele acestuia de sinucidere. 

Deși s-a numărat printre cei care au contestat deciziile lui Colțescu în meciul cu Dinamo, antrenorul lui Poli Iași, Flavius Stoican, a spus că va purta o discuție cu Cioinac și că jucătorul va fi sancționat pentru afirmațiile sale.

"O să am o discuție clară cu el. Pentru că, indiferent de deciziile arbitrului, el nu are voie să facă acest gest. O să fie penalizat pentru asta, m-a deranjat declarația lui de după meci. Nu poți să te iei de viața unui om", a spus Stoican la TV Digi Sport.

Poli Iași a pierdut meciul cu Dinamo după un penalty acordat de Sebastian Colțescu în startul reprizei secunde, când centralul l-a și eliminat pe Cioinac.

"Vă jur cu mâna pe inimă că nu l-am făcut nesimțit pe Sebastian Colțescu. După tentativele alea de omor (nr. suicid) nu mai gândește" Ionuț Cioinac

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (85)
whiteredarad
whiteredarad  •  28 Noiembrie 2017, 10:49

Cite meciuri mai trebuie distruse de Coltescu ? Cite scandaluri , acum dupa Timisoara, a urmat Dinamo-Iasi. Faza era simpla, dinamovistul si-a impiedecat intentionat piciorul de cel al ieseanului, care si-l retrasese. Era singura sansa pentru dinamovist sa scoata ceva, si cum Coltescu stia ca e momentul a declansat circul. De ce sa il pedepsesti pe Cioinac ca a spus ca un arbitru cu tentative de suicid nu mai gandeste limpede sau caare reactii...ciudate ? Sau nu este asa ? Rezumatul intamplarii este simplu : Dinamo trebuia impinsa sa castige, altfel era in play out, si a fost trimis Coltescu "sa rezolve" problema. Sau nu-i asa ?

ray51
ray51  •  27 Noiembrie 2017, 09:54

A spune ca un barbat sau o femeie au avut o tentativa de sinucidere nu are nimic grotesc. Ba, dimpotriva, atrage atentia asupra modului nostru de comportament fata de cel labil psihic.

para.para
para.para  •  27 Noiembrie 2017, 02:29

Groteasca este atitudinea voastra fata de sport si fata de fotbal. Groteasca este promovarea voastra cu atata inversunare a lui fcsb si a lui becali. Groteasca este si existenta voastra de ambalatori de peste.

Vezi toate comentariile (85)
Comentează