FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - ASTRA 2-0

Decizie incredibilă a lui Edi Iordănescu înaintea meciului cu CFR! Avantaj pentru ardeleni: a menajat pentru Dinamo?

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 februarie 2018 22:30

Astra a ales să păstreze câțiva fotbaliști pentru partida cu Dinamo, din ultima etapă a sezonului regulat. Balaure și Dandea au început jocul pe bancă.

Fiecare era la un cartonaș galben de suspendare, așa că acesta poate fi motivul pentru care Iordănescu și-a lăsat pe margine doi tiulari: golgeterul și închizătorul. Balaure a fost trimis pe teren pentru ultima jumătate de oră. 

N-a fost nici în lot Urko Vera, atacantul spaniol împrumutat în iarna asta chiar de la CFR.  Atacantul nu are vreo clauză contractuală care să-i interzică prezenţa într-un meci direct cu CFR, însă Edi Iordănescu nu l-a inclus în lot.

În schimb, Dan Petrescu l-a folosit din start pe Ioniță, adus de la Giurgiu cu un milion de euro. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
cneius
cneius  •  18 Februarie 2018, 15:17
Postat de gabryel28 pe 18 Februarie 2018, 11:18

Era normal fiindca mai multi jucatori de la astra auveau cartonase si riscau sa nu joace cu dinamo ! Meciul decisiv pt a ramane in play off este cel cu dinamo nu cu cfr

Aiurea! La CFR a fost blat toata ziua. Conform clasamentului, cu un pct la CFR, Astra era deja in play-off!

gabryel28
gabryel28  •  18 Februarie 2018, 11:18

Era normal fiindca mai multi jucatori de la astra auveau cartonase si riscau sa nu joace cu dinamo ! Meciul decisiv pt a ramane in play off este cel cu dinamo nu cu cfr

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Februarie 2018, 09:53

Urko Vera probabil e legat sufleteste de CFR. A fost respectat ca de altfel toti jucatorii trecuti pe aici. Ionita in schimb a fost umilit. Trecut la echipa a doua ,sicanat. Normal ca a vrut sa joace. P.S. Nu vreau sa fac speculatii ca a refuzat categoric FCSB. Familia Iordanescu e legata sufleteste de ce echipa ? La Petrescu nu se pune. Indiiferent de suflet , e ca un robot.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează