FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTIȚIE

Declarația zilei vine de la un jucător din Liga 1: "Aș cumpăra Rapid și Dinamo dacă aș avea 4 milioane de euro"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 20:49

Alexandru Ioniță II, jucătorul de 22 de ani al Astrei Giurgiu, a oferit o declarație surprinzătoare, mărturisind că ar fi dispus să investească la Rapid și la Dinamo dacă ar dispune de banii necesari.

"Dacă aș avea patru milioane de euro acum, aș cumpăra și Rapid și Dinamo. Mi se pare o sumă foarte mică pentru ceea ce înseamnă aceste două echipe.

M-aș implica și sunt sigur că aș face o treabă foarte bună, la fel cum a făcut și Hagi la Viitorul. Cât timp promovezi tineri, eu zic că de acolo vin rezultatele și perforomanțele", a declarat Alexandru Ioniță, potrivit TV Digi Sport.

În prezent la Astra, Alex Ioniță II e crescut de Rapid, acesta manifestându-și în repetate rânduri devotamentul față de echipa alb-vișinie. Fotbalistul a declarat că nu ar accepta niciodată să joace la rivala FCSB, izbucnind în lacrimi în primăvară, atunci când FCSB s-a impus pe terenul Astrei (detalii, aici).

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
ucluj2011
ucluj2011  •  17 Noiembrie 2017, 22:11

Mult respect Ioniță. Să-ți dea Dumnezeu sănătate și o carieră încununată de succes.

1258802267479225
Marian Ghergus  •  17 Noiembrie 2017, 22:04

Doar prezenta ta pe teren ma face sa mai vin la meciurile echipei Astra....!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close