FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, 1 MAI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Declarație războinică a lui Contra înainte de derby-ul cu FCSB: "Am o revanșă de luat"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 22:29

De la venirea sa la Dinamo, în februarie, Cosmin Contra, 41 de ani, a înregistrat un singur eșec pe banca roș-albilor, chiar în fața marii rivale, în meciul tur din play-off, câștigat de FCSB cu 2-1.

"Guriță" a mărturisit că își dorește mult să-și ia revanșa în fața rivalilor istorici, în meciul ce va avea loc luni, 1 mai, de la ora 20:30, pe Arena Națională. 

"Eu cred că noi și FCSB suntem echipele care joacă cel mai bine în acest moment. Și dacă am câștiga meciul, nu înseamnă că noi câștigăm titlul.

Trebuie să continuăm linia bună, să ne ridicăm la nivelul celor de la FCSB, la nivelul jucătorilor lor. Am și eu și o revanșă de luat, că singura mea înfrângere la Dinamo e cea cu FCSB", a spus Cosmin Contra, la TV Dolce Sport.

"Nu mă gândesc la un anumit jucător, la FCSB sunt mai mulți jucători care pot face diferența.

E clar că Alibec are ceva în plus, trebuie să fim mai atenți la el, dar, dacă noi nu punem probleme, va fi greu să câștigăm.

Mă aștept ca echipa să aibă aceeași dorință de a câștiga, aceeași exprimare. Dar trebuie să venim și cu ceva în plus pentru a le pune probleme celor de la FCSB"
Cosmin Contra

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
spinoza
spinoza  •  27 Aprilie 2017, 08:14

Ai grija Guritza cu "Planul de acasa"...

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  27 Aprilie 2017, 06:41

mai contra nu ne crede prosti NU TU ai datorii ci echipa adica lotul bani lui negoita si la urma tu daca ca antrenor prevedeai cum ar juca echipa la 2 1 si mentinea rezultatul atunciDA puteai spune ca TU asa ca nui frumos sa furi din munca altora

bigdeal
bigdeal  •  27 Aprilie 2017, 00:41
Postat de valyomanyd pe 27 Aprilie 2017, 00:30

Nu ai cautat bine :))) e vorba de fabulistul grec ESOP ( 620 i.h.-560 i.h.)

Cum ar spune John: balcanistii scriu dupa ureche: Esop, ochei, uichend

Vezi toate comentariile (11)
Comentează