FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CFR 1-1

Declarații furibunde ale lui Dan Petrescu: "Suntem furați pe față! Nu mai pot să continui aici! Steaua e cea mai avantajată"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 23:02

CFR Cluj a remizat pe terenul celor de la Poli Iași, 1-1 și a pierdut șansa de a egala FCSB în fruntea clasamentului.

După meci, Dan Petrescu (50 de ani) a acuzat penalty-ul primit de ieșeni și transformat de Andrei Cristea și a făcut câteva declarații furibunde la adresa arbitrajului și a rivalilor.

"În play-off suntem furați pe față. Hațegan nu ne-a dat penalty cu Steaua, azi a inventat un penalty. E clar că Steaua e cea mai avantajată în play-off.

Dacă știu să se descurce, ok, să ia titlul, dar nu e meritat. S-au făcut atâtea presiuni în prima parte a campionatului, mă refer la Gigi Becali și la MM.

Nu ne rămâne decât să câștigăm cu Steaua. Mai stau 3-4 meciuri, nu cred că mai pot să continui aici. Nu sunt respectat. Poate dacă mă retrag și eu ca Becali, mă ajută și pe mine arbitrii.

Vreau să-i întrebați pe cei de la Astra de ce cu noi mâncau pământul, dar cu Steaua n-a existat. Iașiul la Craiova n-a jucat, jucătorii de bază erau pe bancă. Așa se întâmplă pe la noi, pe aici. Pentru ce i-a trebuit acest punct Iașiului? S-au bucurat de parcă au luat campionatul mondial. Sunt șocat de anumite lucruri. E clar că sunt făcute cărțile. Situația e clară!

Îmi mențin decizia de a pleca și dacă vom ieși campioni. Oricum nu vom fi lăsați, stați liniștiți. Pe Arena Națională cred că nici dacă moare cineva de la noi pe teren nu vom primi penalty. La meciul cu Steaua va fi un arbitru român și o va ajuta pe Steaua. Nu o să fie niciun străin. Până acum se băteau cu pumnii că vor arbitru străin, acum nu mai zic nimic", a spus Dan Petrescu la Look TV.

"Să arbitreze cineva de la Steaua, din conducerea clubului. Oricine din conducerea lor. Să arbitreze ei. Dacă batem Steaua, s-a terminat campionatul"
Dan Petrescu la TV Telekom Sport

Etapa a 6-a din play-off

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (231)
126841647881829
Lili Balmos  •  25 Aprilie 2018, 09:30

Dan Petrescu,Poli Iasi s-a bucurat pentru ca era intr-o competitie si inscrisese un gol!La ce ii foloseste acel gol?????Ii foloseste pt ca e reźultatul muncii tuturor,pentru onoare...orice om se bucura pentru o reusita!Asa...golurile celor de la Viitorul la ce le folosesc?Banuiesc ca si tu ai fost unul dintre cei care s-ău bucurat si au profitata de ele.Asa ca,golurile sunt goluri!Credeam ca (mai) stii despre onoare!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  23 Aprilie 2018, 23:35
Postat de fcsbnuesteaua pe 23 Aprilie 2018, 01:00

'' s-a schimat sigla si denumirea '' multumesc ...stai jos .. esti '' ********** ''

stai jos,ai 0 ,esti nul si prost

444001919101397
Florean Andrei  •  23 Aprilie 2018, 17:56

CFR *** de pamant, is I smulge parul din cap so striga, Prindeti hotu. De fapt, FAC crize fiindca simte cum le scapa titlul printre degete !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (231)
Comentează