FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Declarații incredibile în Liga 1: "Dacă pierdem, îl scot fanii cu toporul din stadion"

Costel Enache // FOTO: Raed Krishan
Costel Enache // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2018 09:31

Patronul Botoșaniului, Valeriu Iftime, intenționează să-l păstreze pe tehnicianul Costel Enache pe bancă și în sezonul viitor.

"Am vorbit cu el acum o săptămână și i-am zis că vreau să rămână. E important însă ce face în următoarele etape. Dacă pierdem cu Voluntari și cu Poli Timișoara, îl scot fanii cu toporul din stadion", a declarat finanțatorul moldovenilor, la TV Digi Sport.

Declarațiile lui Iftime vin la doar câteva zile după ce acesta îl făcuse praf pe Costel Enache ca urmare a evoluției lui FC Botoșani din partida cu Concordia Chiajna,  0-1. Atunci, întreaga echipă a moldovenilor a fost acuzată de propriii fani că ar fi "trântit" meciul cu Concordia. 

Următorul meci al lui FC Botoșani e duminică, de la ora 17:00, pe terenul lui FC Voluntari. 

Citește și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  18 Mai 2018, 13:53

I-aaauzi!Cica Iftime "l-a facut praf" pe antrenor ca de ce a pierdut meciul cu Chiajna!Ia sa ne zica tanarul Craitoiu,responsabilul cu "scenariile": Daca patronul Chiajnei -adica dom'primar Minea-este finul lui "nea GG"-ca asa ii place lui sa aiba o multime de primari fini-e posibil ca finu sa il roage pe nasu- sa il ajute la Iftime ala de la Botosani-cu care nasul se are foaarte bine...?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează