FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ

Numire cu scandal » CFR Cluj îl suspectează pe arbitrul delegat de CCA că face jocurile rivalei FCSB

Adrian Cojocaru // foto: Imago Images
Adrian Cojocaru // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2022 12:22 / Actualizat duminica, 24 aprilie 2022 13:09

Meciul dintre FC Voluntari și CFR Cluj din etapa 6 a play-off-ului Ligii 1 va fi arbitrat de Adrian Cojocaru (41 de ani), „central” care nu se află pe lista FIFA și pe care cei din Gruia îl privesc cu multă suspiciune. 

  • FC Voluntari - CFR Cluj se joacă în această seară, de la ora 19:00, live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, OrangeSport 1 și Prima Sport 1. 

Motivul? Cojocaru este din Galați, oraș unde Mihai Stoica, actualul manager general de la FCSB, a lucrat în fotbal vreme de un deceniu și era extrem de influent exact în perioada în care Cojocaru a făcut primii pași în arbitraj.

Istvan Kovacs, delegat la Manchester City - Real Madrid!
DELEGARE
Istvan Kovacs, delegat la Manchester City - Real Madrid!

Adrian Cojocaru, „central” privit cu suspiciune de cei de la CFR Cluj

CFR Cluj l-a avut pe Cojocaru în două rânduri pe parcursul actualului sezon și n-a câștigat niciodată: 0-0 și 2-4 după penalty-uri cu CSU Craiova, în Supercupă, apoi în Gruia cu Botoșani, în campionat, 1-1.

FCSB a luat 4 puncte din 6 posibile, însă în urmă cu un an, în finalul play-off-ului precedent, Cojocaru a produs un imens scandal, cu o manieră pro-FCSB, în meciul din deplasare, de la Botoșani, când a avut doar decizii decisive pro-oaspeți, iar trupa lui Toni Petrea s-a impus și a rămas după acea etapă în lupta pentru titlu.

În schimb, acum, la meciul cu Voluntari, care a încheiat sezonul regulat, câștigat de FCSB cu 1-0 în minutul 94, Cojocaru le-a refuzat bucureștenilor două penalty-uri clare, la Tănase și la Mamut, ambele faze fiind la 0-0.

Marcel Bîrsan la Farul - FCSB

În schimb, Kyros Vassaras a ales un „central” cu ecuson internațional pentru confruntarea pe care echipa lui Petrea o va disputa la Ovidiu. Bîrsan e un arbitru care a fost ocolit pe parcursul actualului campionat atunci când a fost vorba despre jocurile roș-albaștrilor.

Are un singur meci, cel cu CS Mioveni, disputat la Buzău, în care a inventat un penalty pentru FCSB, dar nici n-a văzut un altul comis de Dat.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Gică Popescu, despre suspiciunile legate de Farul - FCSB: „Mizerii! Gândiți-vă cine conduce clubul ăsta”

Mutu explică ce s-a întâmplat în prima repriză a meciului Rapid - Sepsi: „Știam că așa va fi” » Ce a spus Bergodi după meci

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (53)
babin
babin  •  24 Aprilie 2022, 20:06
Postat de alenb pe 24 Aprilie 2022, 18:30

Cojocaru a mai avut arbitraje pro fcsb in trecut. Acu la Voluntari, la primul fault mai tare, Cluju in 10.

Se vede, dupa prima repriza, ca habar n-ai despre ce vorbesti, *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alenb
alenb  •  24 Aprilie 2022, 18:35
Postat de tororosso pe 24 Aprilie 2022, 17:54

*** a căzut pe capul frânarilor mai rău ca și Covid-9. Peste tot văd acțiuni ,manevre obscure contra lor dar uită un singur fapt și anume în toți ani în care au ieșit campioni . Fără arbitri de casă , sprijin politic (Dîncu ) FRF prin Finul Burleanu , Rus dar și alte lipitori la cașcaval . Oare nu văd conspirații contra Voluntari ? încă ? La o înfrângere va fi război în depoul CFR .

Au fost campioni pt ca au fost cei mai buni, i-au rupt pe fcsb in meciurile directe, pe Craiova i-au batut in “finala” chiar la Craiova iar in Europa ei au mai scos niste rezultate, FCSBul si Craiova s-au incurcat pe la Laci si Karagandy.

alenb
alenb  •  24 Aprilie 2022, 18:31
Postat de Florean Andrei pe 24 Aprilie 2022, 18:18

Ar fi bun un chivulete cu care cfr a câștigat la Mioveni 3 puncte dintr-un ofsaid de 3 m. Penibili cfr.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează