FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Denis Alibec a răbufnit în vestiarul Astrei: „Am luat de la mama 150 de lei ca să-mi pun benzină în McLaren!”

Articol de , , - Publicat joi, 16 mai 2019 09:52

O finalistă a Cupei României e pe cale să piardă toți jucătorii importanți înainte de finalul sezonului! Azi se împlinesc 90 de zile de la data la care fotbaliștii Astrei au încasat salarii, așa că ei capătă dreptul de a se adresa comisiilor federației pentru a cere rezilierea contractelor. Asta i-ar face disponibili pe piață, gratis!

Lotul conține destule nume atractive: Alibec, Llullaku, Butean, Cestor, Mrzljak, Begue. Fotbaliști excelenți, pentru nivelul campionatului românesc, mai ales dacă cine-i ia nu mai trebuie să achite prețuri de eliberare!

Clubul poate să împiedice exodul dacă începe să mai achite din restanțe sau îi convinge pe jucători să mai aibă răbdare, să nu meargă deocamdată la judecata comisiilor.

Conducătorii Astrei au tot folosit tactica asta, a amânării, de la începutul anului până azi. Echipa a reacționat prin greve de avertisment, prin boicotarea unor antrenamente.

Mrzljak a exprimat și în public disperarea: "Nu putem să mâncăm din promisiuni! Nu mai avem bani de benzină, nici de alte cheltuieli!".

Unul dintre șefi a apărut recent în vestiar tot cu un mesaj-promisiune. În cabină s-a ridicat Alibec: „Nu mai putem să așteptăm! Eu nu mai am bani deloc! Tocmai mi-a împrumutat mama 150 de lei ca să pun benzină!”.

Denis conduce un McLaren de 170.000 de euro, pe care l-a cumpărat pe vremea când încă se mai afla la FCSB și credea că avea să urmeze un progres în carieră, un transfer în alt campionat, pe și mai mulți bani. Dar a ajuns înapoi la Astra, într-un loc în care nimeni nu mai finanțează afacerea! 

„Situația de la Astra e îngrijorătoare pentru fotbaliști, când mă gândesc că așa au procedat și alte cluburi, au acumulat luni de zile de neplată și apoi au cerut insolvența, ca să nu mai achite nimic!” Emilian Hulubei, șeful Sindicatului jucătorilor, la DigiSport

Ce a făcut Niculae cu banii?

Astra a încasat în ultimele sezoane din toate sursele posibile în fotbal: drepturi TV pentru Liga 1, transferuri, premii UEFA, sponsori. Veniturile uriașe, 4 milioane de euro doar de la FCSB pentru jucătorii livrați lui Becali, nu au rezolvat problemele clubului, mai rău le-au agravat! Societatea s-a mai și împrumutat la Becali, la Pițurcă, la Mircea Lucescu pentru acoperirea costurilor urgente.

Surse de la Giurgiu susțin că tranșa cea mai recentă din drepturi TV nici n-a trecut prin conturi, banii s-au dus către creditori care aveau creanțele garantate la LPF.

Liga a transmis sumele direct la persoanele către care era datoare Astra. Aceleași surse pretind că patronul Ioan Niculae a retras de-a lungul timpului o mare parte din încasări, drepturi TV și sume de transferuri.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Dani Coman și-a dat demisia de la Astra! Degringoladă înaintea finalei de Cupă: ce se întâmplă cu antrenorul Costel Enache

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
comabi
comabi  •  18 Mai 2019, 07:25

Asta nu se numeste smecherie si mistocareala, ci nesimtire crasa!!! Un cocalar idiot daca sustine asemenea tampenii. O baga pe maica-sa la mijloc precum se jura *** pe copiii lor. M-am lamurit: Denis Alibec pare sa fie un simplu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1533483856711788
Pop Silviu  •  17 Mai 2019, 07:43

Unu” care umblă cu mașină de 170000 euro și să se plângă că nu are ce mânca, asta înseamnă să fii român(nesimțit-o ***)!!! Noroc cu mama, la fel ca a lui Oprișan, care a cumpărat o mașină de 120000 euro pentru micuțul ei...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1584491041831474
Ioan Ciocian  •  17 Mai 2019, 06:56

Da de footbalul practicat de acest personaj ,ce spune.Footbal joaca cînd vrea,cîte face tot timpul,modestia nu-i sta in caracter,încăpățînarea,gesturile URÎTE,răspunsuri la fel URÎTE cînd este atenționat de către antrenor(ii).concluzia este ca NU ESTE UN FOOBALIST adevarat,ci,unpacalici ca multi altii al acestui sport numit footbal.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează