FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Răspuns în 5 cuvinte » Cum a reacționat Alibec în fața interesului lui Gigi Becali

Denis Alibec (dreapta),una dintre țintele lui Gigi Becali pentru la vară. Foto: Imago
Denis Alibec (dreapta),una dintre țintele lui Gigi Becali pentru la vară. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2024 09:45 / Actualizat marti, 09 aprilie 2024 10:33

Patronul Gigi Becali și-a făcut deja planurile pentru campania de achiziții din vară, iar printre numele pe care le are în vedere se numără Denis Alibec (Muaither), Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova), Louis Munteanu (Farul/Fiorentina) și Philip Otele (CFR Cluj). Alibec a oferit o reacție în premieră.

Cu 10 puncte avans în fruntea clasamentului, când mai sunt 7 runde din play-off, FCSB se îndreaptă cu pași apăsați spre titlul de campioană. Primul după o așteptare de 9 ani.

GSP a vizitat centrul de comandă al naționalei României la Euro » Orășelul cu 10 universități, 1.500 de români, pârjolit de Aliați în al Doilea Război Mondial
GSP E ÎN GERMANIA
GSP a vizitat centrul de comandă al naționalei României la Euro » Orășelul cu 10 universități, 1.500 de români, pârjolit de Aliați în al Doilea Război Mondial

Patronul Gigi Becali și-a făcut deja planurile pentru campania de achiziții din vară, iar unul dintre cei vizați este și internaționalul Denis Alibec (33 de ani), atacantul lui Muaither.

Cum a comentat Denis Alibec un posibil transfer la FCSB

Alibec își încheie contractul cu Muaither, în aprilie, dar deocamdată nu se grăbește să-i spună „da” lui Becali. „Vorbim după Euro de transfer”, i-a transmis atacantul naționalei patronului FCSB, citat de sport.ro.

Nu cu mult timp în urmă, Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație la FCSB, i-a făcut și o propunere lui Alibec, pentru perioada până la startul preparativelor pentru Euro 2024.

„E normal, trebuie să se antreneze cu cineva. Dacă vrea să stea în Bucureşti şi să se antreneze cu cineva, poate să vină la noi.

Serios, eu am mai spus, poate s-a considerat că este glumă, dar eu vorbesc foarte serios. Dacă vrea să stea în Bucureşti, Alibec poate veni oricând la noi la antrenamente”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport. Alibec a mai jucat pentru FCSB, un sezon și jumătate, în perioada ianuarie 2017 - iulie 2018.

Ce șanse sunt ca Philip Otele și Alexandru Mitriță să ajungă la FCSB

Altfel, patronul CFR-ului, Ioan Varga, i-a solicitat lui Becali 6 milioane de euro în schimbul lui Otele, în timp ce Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, exclude vânzarea lui Alex Mitriță la FCSB. „Nu suntem în situaţia în care să ne ardă de glume", e citat Rotaru, la Fanatik.

Însuși MM Stoica a admis la Orange Sport că sunt șanse infime ca Mitriță și Otele să ajungă în vară la FCSB: „Mitriţă, nu, nu cred că intră în discuţie. Nici Otele nu cred că intră în discuţie, s-a cerut suma de şase milioane”.

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor: "Și dacă se întâmplă să câștige CFR-ul, duminică, FCSB a scăpat în câștigătoare. Rămâne lupta pentru locurile 2-3, eventual și pentru locul 4"

Mai puteți citi:

FCSB nu vrea ca PAOK-ul lui Răzvan Lucescu să ia titlul! » Toate scenariile pentru liderul din Superliga în drumul spre grupele Ligii Campionilor

Fostul antrenor al lui Dinamo îl contestă pe Zeljko Kopic: „N-ai cum! Nu există că nu te gândești”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (26)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  10 Aprilie 2024, 00:56

După ce l-a aruncat ca pe o măsea stricata , acum echipa ilfoveana , prin Gigi Valiza , se roagă de el sa-l inregimenteze. Berbecul Alibec nu mai vrea sa fie oaie. I-a ajuns .

dolat
dolat  •  09 Aprilie 2024, 21:37

Ce vrea Becali cu *** Alibec ? Eu nu am mai văzut un atacant atât de slab și de puturos ! Nici măcar chiloții de pe el nu-i trage sus ! Acest lucru ar fi negativ pentru FCSB !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VardyParty
VardyParty  •  09 Aprilie 2024, 19:48
Postat de Moshu.Shucaru pe 09 Aprilie 2024, 18:11

The saying goes, "Let there be fun, for fools are as plentiful as leaves and grass!"

Si, scuze. Where I come from este "Let there be rock" - not that it matters.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează