FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Denis Alibec i-a dat răspunsul lui Marius Șumudică + Cuvinte dure la adresa FCSB: „Mi-au făcut mult rău acolo”

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2019 13:27

Denis Alibec a vorbit despre viitorul său și spune că și-ar dori să meargă la Gazişehir Gaziantep, echipa cu care tocmai a semnat Marius Șumudică. De altfel, și antrenorul român e unul dintre pionii importanți în această ecuație, el fiind omul care-l dorește pe atacant foarte mult.

„Or fi turcii siguri că merg la ei, dar n-am primit nicio ofertă. Sper să iau cea mai bună ofertă pentru cariera mea. Vreau să fac performanță, vreau să joc la nivel înalt. Nu contează echipa unde merg.

Nu prea știu cuvinte turcești, chiar dacă am copilărit printre ei. Am înțeles că Junior Morais e mai aproape decât mine să ajungă acolo. Cred că mi-ar prinde bine să joc acolo”, a declarat Denis Alibec.

Atacantul a vorbit și de o eventuală revenire la FCSB: „Am auzit și eu despre această întoarcere la FCSB, dar nu cred că se pune problema acum. Mi-au făcut destul de mult rău acolo și nu cred că m-aș mai întoarce. Nu am simțit plăcerea de a juca fotbal în ultima perioadă la Steaua”.

„Am vorbit și eu cu Mister (n.r. Dan Alexa) și am înțeles ca ce și-ar dori de la mine. Am înțeles că obiectivele noastre sunt primele locuri și finala Cupei” Denis Alibec

Citește și:

Dan Alexa și-a luat jucătorii la țintă de la primele antrenamente: „Butean să nu uite că Astra i-a dat valoare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
dobrinibamus
dobrinibamus  •  14 Iunie 2019, 18:31

Asta e fotbalist ? De cand ?

adi67
adi67  •  14 Iunie 2019, 18:30

Un talent imens , din pacate deloc ajutat de un creier corespunzator . Driblingul acela unic ("ala" Redondo nu se naste din nimic ) Un Lupu , la scara mai mica dar oricand peste Stanciu . A ramas cu un Mc'Laren care se devalorizeaza pe zi ce trece . In curand alti nerealizati ii vor spune : Bai , saracule !

2761788140559669
Groza Daniel  •  14 Iunie 2019, 17:29

Răul ți l-ai făcut singur! Cât ai fost la FCSB ai dat dovadă că nu ești profesionist: nopți pierdute cu jocuri video, fumat, depășirea masei corporale optime, nervozitate excesivă pe teren, lipsă de implicare la antrenamente, obrăznicie față de antrenori și suporteri, comportament lipsit de respect față de club și lipsă de combativitate pe teren în majoritatea meciurilor. Și toate acestea ți le-ai permis pe fondul susținerii totale primite din partea fraierului de Becali, care te-a impus titular și te-a numit căpitan de echipă. Oricum, ai fost cel mai jenant căpitan de de echipă din istoria acestei echipe.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează