FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Denis Alibec, palmă către foștii colegi și Nicolae Dică: "Din câte se pare, nu mai am niciun prieten! V-am demonstrat cu Reghe"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2018 23:02

Denis Alibec a revenit pe teren în remiza Astrei cu Poli Iași, scor 1-1. Atacantul n-a uitat de fosta echipă: a ținut să-l taxeze pe Nicolae Dică, dar s-a luat și de foștii colegi. 

"M-au primit foarte bine colegii la Astra, aici am făcut cea mai mare performanță. Mă bucur că mi-au dat o șansă, iar eu voi da totul pentru a juca cât mai bine. Prima repriză trebuia să avem 2-0 sau 3-0. Dar ăsta e fotbalul, ne-au dat gol și normal că a fost mai greu.

FCSB e un capitol încheiat, nu mă interesează ce se va întâmpla de acum. Cu Dinamo să câștige cel mai bun, nu le port ură celor de acolo. Cât a fost Reghecampf acolo eu m-am exprimat bine pe teren. Cu el nu puteți spune că nu am avut un parcurs bun", a zis Denis Alibec la LookTV.

"Din câte se pare nu mai am prieteni la FCSB. Nu am primit niciun mesaj după ce am plecat. Nu știu de ce, asta este" Denis Alibec la Telekom Sport

"M-a interesat prea mult ce a zis lumea și am avut de suferit. Acum sunt mai atent la ceea ce am de făcut" Denis Alibec la Telekom Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
maxp
maxp  •  29 Iulie 2018, 16:09
Postat de valiza.epo pe 29 Iulie 2018, 09:08

Daca vrei sa fii apreciat trebuie sa demonstrezi ceva mult mai des, Mai Alibec. Reghe a plecat de mult timp si, de atunci, nu ai mai demonstrat nimic. Priveste in ograda proprie...

De atunci Alibec nu prea a jucat. Iar la noi e totul pe hartogarie si cifre, majoritatea aveau ca singur argument al evolutiilor proaste faptul ca nu marcheaza. Eu imi amintesc cateva meciuri chiar bune facute de el, fara sa marcheze. Apoi a fost efectiv exclus total din lot, un jucator mai are nevoie si de sustinere, chiar si intr-o perioada proasta, mai ales daca a demonstrat ca e ceva de el. In fine, eu cred ca in 2-3 luni deja stelistii vor regreta bine de tot ca l-au cedat asa usor.

minell73
minell73  •  29 Iulie 2018, 12:49
Postat de daweirl pe 29 Iulie 2018, 09:29

Glume de casnica la menopauza...

Deci... :)))) am ras pana am facut pe tine.

daweirl
daweirl  •  29 Iulie 2018, 11:06
Postat de Cornel Brincoveanu pe 29 Iulie 2018, 09:44

MULTUMIM ALIBEC ! Pentru ce ai facut bun la STEAUA BUCURESTI si pentru ce ai incercat, dar nu ti-a iesit ! Oricum, ai facut parte din cultura noastra ros - albastra si-ti urez succes la Astra sau oriunde te poarta pasii ! FORZZA - MAGICA STEAUA !!!

Foarte corect ,ceea ce nu a putut face trebuie sa si reproseze lui ,nu altora...

Vezi toate comentariile (52)
Comentează