FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

EXCLUSIV Denis Alibec, lovitură de proporții! A câștigat 1,2 milioane de euro la FIFA

Articol de , - Publicat luni, 05 iunie 2023 15:23 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 15:56

Campion cu Farul, atacantul Denis Alibec (32 de ani) a câștigat la FIFA, în prima instanță, procesul cu fosta sa echipă, Kayserispor. Are dreptul la 1,2 milioane de euro. Decizia poate fi atacată la TAS.

Cu gândul la un transfer în străinătate, Denis Alibec a câștigat la finalul lunii mai, la FIFA, procesul cu turcii de la Kayserispor. Camera de Soluționare a Litigiilor a dispus ca atacantul Farului să primească 1,2 milioane de euro.

Va proteja LPF marile derby-uri? Se analizează o măsură care ar fi fără precedent pentru FCSB, Dinamo și Rapid + S-a stabilit data la care se va face țintarul 2023-2024
DECIZII
Va proteja LPF marile derby-uri? Se analizează o măsură care ar fi fără precedent pentru FCSB, Dinamo și Rapid + S-a stabilit data la care se va face țintarul 2023-2024

Denis Alibec, o primă victorie în procesul cu Kayserispor

Plecat în vară de la turci, când a ajuns la Farul, Denis Alibec și-a reclamat clubul la FIFA pentru neplata salariilor. Iar din informațiile GSP.ro, jucătorul, care a fost reprezentat de avocatul Dan Idita, a câștigat în primă instanță.

Astfel, judecătorii FIFA au decis ca:

  • Alibec trebuie să încaseze 450.000 de euro, Suma reprezintă salariile restante pe care Alibec trebuie să le primească de la Kayserispor
  • Atacantul va mai primi și 750.000 de euro, drept compensații, pentru că turcii i-au terminat contractul fără justă cauză

Decizia nu e definitivă, iar Kayserispor o poate ataca la TAS.

„FIFA a admis cererea jucătorului Denis Alibec, obligând clubul Kayserispor la plata drepturilor financiare restante și la plata unei compensații pentru încetarea unilaterală a contractului. 

De asemenea, a respins cererea reconvențională formulată de clubul Kayserispor. Este un prim pas foarte important, urmează să vedem dacă cei de la Kayserispor vor ataca această decizie la TAS”, a spus avocatul Dan Idita.

Denis Alibec, lovitură de proporții! A câștigat 1,2 milioane de euro la FIFA
Dan Idita
  • Alibec a ajuns la Kayserispor în octombrie 2020, de la Astra. În vara lui 2021 a fost împrumutat la CFR Cluj, iar în ianuarie 2022 a fost împrumutat la Atromitos. Din iulie, este jucătorul Farului
  • Pentru turci, Alibec a jucat 17 meciuri și a marcat 3 goluri

Citește și: 

Dinamo, discuții cu doi oameni de afaceri după promovare: „Se alătură unui proiect care vrea să crească pe principii corecte”

De ce a ieșit Ionel Ganea din fotbalul românesc: „Prefer să nu mă mai prostituez”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Copenhaga1970
Copenhaga1970  •  05 Iunie 2023, 19:11

Prea greu pentru voi să publicați comentariile care vă pun în față oglinda. Prea hâdă imaginea ce se arată.

Marksoryon
Marksoryon  •  05 Iunie 2023, 18:49

Va dati seama daca se apeleaza la el pt la nationala sunt unele interese adica bani sa i mai urce cota nu ar face vre o diferenta si nici nu a facut , slab , se misca greu a avut noroc ca a fost pus in valoare de altii daca ramane la Constanta tine si cu dintii de loc ca Hagi te vrea drept.

cristishady
cristishady  •  05 Iunie 2023, 17:01
Postat de Omulom pe 05 Iunie 2023, 16:23

Pai cum ma nemeritati daca contractul e contract? Te contrazici singur.

La romani nu exista conceptul de respectare a contractului, de acolo si multe litigii pe care le avem de la jucatorii straini.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează