FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO + FOTO Jucătorul celor de la FCSB, în cârje după meciul cu UTA

Denis Haruț, în cârje la FCSB - UTA
Denis Haruț, în cârje la FCSB - UTA

Articol de , - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 12:28 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 14:45

Denis Haruț (24 de ani), fundașul central al celor de la FCSB, a apărut în cârje la meciul pe care roș-albaștrii l-au câștigat în fața UTA-ei Arad, scor 4-0. 

FCSB a defilat în primul meci în campionat din 2024. Trupa lui Elias Charalambous a făcut instrucție cu arădenii de la UTA. Roș-albaștrii au marcat de 4 ori fără să primească gol și s-au distanțat la 11 puncte distanță în fruntea clasamentului. 

Gigi Becali, în direct: „Rapid mi-a oferit 300.000 de euro pentru jucător” + L-a sunat pe Șucu și i-a spus: „Bă, ai făcut o mare greșeală”
FCSB
Gigi Becali, în direct: „Rapid mi-a oferit 300.000 de euro pentru jucător” + L-a sunat pe Șucu și i-a spus: „Bă, ai făcut o mare greșeală”

Fără vedeta Coman, suspendat, Nana Antwi, nepregătit sau Vlad Chiricheș, accidentat, pe foaia de joc nu și-a făcut prezența nici Denis Haruț. 

VIDEO Denis Haruț, în cârje la FCSB - UTA

Fundașul venit de la FC Botoșani s-a accidentat în cantonamentul din Antalya al roș-albaștrilor și fusese trimis „acasă” mai devreme pentru mai multe controale. Ar fi vorba despre o problemă în zona ligamentelor. 

Haruț a asistat la partida pe care colegii săi cu câștigat-o cu UTA, deplasându-se cu ajutorul unor cârje, șchiopătând vizibil cu piciorul la care are probleme. 

Denis Haruț a fost la un pas de Farul 

Iarna aceasta Haruț a fost aproape să schimbe echipa. Gică Hagi l-a dorit insistent la Farul, dar mutarea a picat în ultimul moment.

Crescut de Poli Timișoara, Haruț a mai jucat la FC Botoșani înainte ca FCSB să-l transfere, în februarie 2021, pentru 660.000 de euro. În total, la echipa roș-albastră a adunat 55 de partide.

Farul nu a fost singura echipă din Superligă care îl vrea pe Denis Haruț. Pe urmele acestuia este și Poli Iași, acolo unde era dorit de fostul său antrenor, Leo Grozavu.

În acest sezon, Haruț a început ca titular primele meciuri din Superligă și din preliminariile Conference League, alături de Joyskim Dawa. Ulterior, după ce Vlad Chiricheș și Ngezana au fost la capacitate maximă, Haruț a trecut pe bancă. 

Și a mai jucat doar în Cupă și sporadic în Superligă. Începând cu etapa a 11-a, el a fost rezervă neutilizată până în etapa a 21-a (3-1 cu Poli Iași), când a intrat în prima repriză după accidentarea lui Ngezana.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Luis Phelipe, după debutul oficial la FCSB: „Fotbalul este nebun”
FCSB - UTA 4-0
Luis Phelipe, după debutul oficial la FCSB: „Fotbalul este nebun”
Reacția lui Gigi Becali când a auzit că Adi Mutu semnează cu CFR Cluj
CFR CLUJ
Reacția lui Gigi Becali când a auzit că Adi Mutu semnează cu CFR Cluj

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează