FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Destinație surprinzătoare pentru atacantul care l-a umilit pe Claudiu Niculescu

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 01 august 2017 13:53

Adrian Bălan (27 de ani) a fost trimis la echipa a II-a a celor de la FC Voluntari după diferendul avut de atacant cu antrenorul Claudiu Niculescu.

"Adrian a regretat foarte mult gestul. Am vorbit cu el a doua zi după eveniment, când am ajuns şi eu în ţară, şi nici el nu îşi explica de ce a recurs la un asemenea răspuns", a precizat Robert Gherghe, membru în CA de la FC Voluntari, la Sport Total FM.

Fotbalistul are la acest moment două oferte tentante din Italia, Salernitana şi Carpi fiind interesate de aportul său.

"Vom analiza situaţia şi vom decide. La Voluntari nu ne-am opus niciodată unei oferte avantajoase pentru club şi jucător", a mai precizat Gherghe.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
fangigi
fangigi  •  01 August 2017, 22:39

Un no name sa-l umileasca pe "lunetist"? Imposibil!

1745flo
1745flo  •  01 August 2017, 21:57

Cum adica l-a umilit pe Niculescu? Exista vreun domeniu la care este peste el cumva? Voi probabil ca nu stiti ce inseamna termenul... cu toate ca la nivelul gsp era primul pe care trebuia sa-l aprofundati!

montgomerry
montgomerry  •  01 August 2017, 19:06
Postat de Nello Milano pe 01 August 2017, 16:10

MODERATORULE PRIN CEA CE FACI I-MI INCALCI DREPTUL DE A MA EXPRIMA UZANDO TOATE CUVINTELE PE CARE LE DETINE DEXUL LIMBII ROMANE DACA STII CE-I ALA DAR MA ÎNDOIESC NU PUTEAI SA INVETI GRAMATICA LA *** *** SI PRIN CE DECRET SAU ORDONANZA GUVERNAMENTALA S-A INTERZIS FOLOSIRE CUVANTULUI " *** " DEOARECE NU E NICI VULGAR NICI NU DEFINESTE O PERSOANA SI NICI NU E " CUVANT NOCIV S-AU DEGRADANT ? ***

Degradanta e doar gramatica ta amice.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează