FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Detalii de ultimă oră de la Dinamo! Vine un jucător pe un post deficitar: "Suntem în negocieri"

FOTO: fcdinamo.ro
FOTO: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iunie 2017 18:00

Cu mult în spatele contracandidatelor la titlu, care s-au întărit serios în această vară, Dinamo pare că se regrupează în ceea ce privește transferurile.

După ce s-au înțeles cu mijlocașul portughez de 28 de ani Diogo Salomao, Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, a anunțat că echipa din "Ștefan cel Mare" pregătește aducerea unor noi jucători. 

"Suntem în negocieri cu mai mulți jucători, avem nevoie de stoperi.
La sfârșitul acestei săptămâni sper să avem la dispoziție cât mai mulți jucători.

La Dinamo e presiune tot timpul, dar politica noastră e să facem lucrurile așa cum vrem noi. Preferăm să analizăm jucătorii cu mare atenție, să fim convinși de toate deciziile pe care le luăm. Presiune va fi tot timpul pentru că suntem o echipă mare.

Așa e, domnul Becali a plătit sume importante pe transferuri, dar nu cred că celelalte echipe plătesc bani mulți pe jucători. Nu s-a pus problema să aducem jucători pe sume de două sau trei sute de mii și Negoiță să spună «nu».

Oricum, nu putem și nici nu vrem să plătim un milion de euro pe un jucător. Vom vedea în campionat cine a făcut transferurile cele mai reușite", a declarat Mutu, la TV Dolce Sport. 

Ionuț Nedelcearu, Mihai Popescu și Luka Marici sunt fundașii centrali pe care se bazează Dinamo în acest moment. 

"Am adus recuperator"

Adrian Mutu a oferit detalii și despre omul pe care Dinamo îl va aduce pentru a se ocupa, alături de Javi Reyes, de pregătirea fizică a jucătorilor.

"Este un preparator fizic, noi îi spunem recuperator. Va lucra în sală cu jucătorii care au accidentări sau sunt în urmă cu pregătirea.

Toate echipele care au ca target mai multe obiective au nevoie de oameni care să aibă grijă de jucătorii care se accidentează. Va lucra alături de Javi Reyes", a mai spus Mutu. 

Citește și: Mutu, exuberant după ce Dinamo a reușit primul transfer al verii: "Va face furori în România"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
chris_bu67
chris_bu67  •  27 Iunie 2017, 10:27

Domnule moderator,de ce nu sunteți corect vis-a-vis de comentariile tuturor?De ce unora li se tolerează în permanență vulgaritatea și jignirea?Sau poate e chiar moderatorul?

100002473541087
Danut Ognean  •  26 Iunie 2017, 21:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iosif_vs2
iosif_vs2  •  26 Iunie 2017, 20:07
Postat de danut1971 pe 26 Iunie 2017, 19:53

bravo mutu! si asa gigi si fcsb-istii vor ramane din nou cu buzele umflate vor fi ciuca batailor lui dinamo si in sezonul asta cu toate transferurile lor de pensionari de trei stele cu tot! ha ha ha!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close