FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CRAIOVA, VINERI

Devis Mangia confirmă excluderea din lot a doi jucători: „E decizia clubului și antrenorului”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 16:17

Devis Mangia, antrenorul lui CSU Craiova, a confirmat excluderea din lot a mijlocașului Matteo Fedele (26 de ani) și a atacantului Cesar Meza Colli (27 de ani). Aceștia au fost trimiși la echipa a doua.

„Accidentat este Martic. Fedele şi Meza Colli în acest moment sunt afară din lot. Este decizia clubului şi antrenorului. Nu este vorba de conflict între mine şi jucători. Ce este, este între noi. Acum ei nu sunt în lot”, afirmat Devis Mangia în cadrul unei conferințe de presă.

Fedele și Colli nu vor fi în lot pentru meciul de vineri cu Sepsi, din a doua etapă a play-off-ului, de la ora 20:30.

fedele
Matteo Fedele

Antrenorul italian e conștient că echipa sa va avea o deplasare grea la Sfântu Gheorghe: „Meci important, dificil, primul meci pentru ei din istorie în play-off acasă, trebuie să mergem acolo cu personalitate mare. Cred că Sepsi vrea să câştige toate meciurile. Este o echipă valoroasă, antrenată bine, are calitate, noi vrem să mergem acolo să facem maxim. Avem şi noi jucători importanţi şi de calitate”.

Citește și:

Șoc la Craiova! Devis Mangia i-a exclus din lot pe Matteo Fedele și Cesar Meza Colli din cauza problemelor disciplinare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dansy
dansy  •  14 Martie 2019, 12:12

Credit total pentru Mangia si club.Fedele vrea de mai multa vreme sa plece si in conditiile acestea nu mai trage desi un profesionist nu ar trebui sa procedeze asa.Uitati-va la Baluta de la Viitorul.Desi este ca si plecat joaca de zici ca acum a debutat la Viitorul. Mezza Coli e tehnic si atat.Nu are pregatire fizica suficienta si este si foarte comod.A avut multe sanse si nu a dat nimic pentru echipa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează