FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Devis Mangia la FCSB? Sorin Cârțu surprinde: „Fanii din Craiova vor fi dezamăgiți!”

FOTO: Facebook @UCVOficial
FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2019 19:06

Sorin Cârțu, președintele celor de la CSU Craiova, nu exclude varianta unei colaborări între Devis Mangia și Gigi Becali. 

Gigi Becali și Mihai Stoica nu și-au ascuns niciodată simpatia față de italianul Devis Mangia. Odată cu despărțirea de CSU Craiova, zvonurile privind o numire la FCSB au reapărut. Sorin Cârțu nu vede deplasată o eventuală colaborare.

„E antrenor profesionist. Se poate duce la ce echipa vrea. Dacă i se oferă un contract bun, nu văd de ce nu ar merge. Eu nu îi pot pune o etichetă după doar trei săptămâni de colaborare.

Cred că fanii din Craiova ar fi dezamăgiți. Am văzut că i-au luat partea după despărțire. Ei nu au înțeles că nu a fost concediat. Pot să confirm că nu a existat antrenor pe care patronul Mihai Rotaru să îl aprecieze atât de mult”, a declarat Sorin Cârțu la TV Digi Sport.

Vezi și: 

Mangia intră în cărți la FCSB! Teja în pericol, MM Stoica și Gigi Becali sunt cei mai mari fani ai italianului demis de Craiova

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  19 Aprilie 2019, 19:27

Sorin Cartu este cunoscut in Craiova ca un tupeist de Fata Luncii, caracter zero... De cand a venit la echipa scopul sau a fost inlaturarea lui Mangia, un antrenor si mai ales un om net superior... cine a urmarit conferinta de presa in care a fost prezentata marioneta papura, a putut observa limbajul caracteristi marilor presedinti de cluburi, limbaj imprumutat si de sorinaccio... Jucator bun, antrenor mediocru, caracter zero... Asta ai fost si esti dle cartu... P.S. Toti astia de la a-II-a, care nu incurajam niciodata echipa, suntem nerabdatori sa vedem ce atitudine va lua Peluza Nord, care pana acum a afisat doar un banner cu un arici, probabil comandat chiar de ariciul insusi, si unul pt mangia, comanda dlui presedinte sorinaccio...

ren999
ren999  •  19 Aprilie 2019, 14:15

Fanii din Craiova sunt dezamagiti de dumneavoastra, domnule Cartu, nu de Mangia, un antrenor foarte bun si un om capabil sa creeze o atmosfera de o decenta pe care n-o veti putea intelege niciodata. De fiecare data cand apareti dumneavoastra in peisaj incep scandalurile si sapaturile...

antalmihai
antalmihai  •  18 Aprilie 2019, 21:59

csu, prostie, dezinformare, si hotie pe deasupra!!!!!!!!!!!!!rotaru -PTIU, asta pentru MANGIA, superantrenorul si profesionistul , dar cu siguranta mai urmeaza si alte scuipinoale! Asteapta le,,desteptule,, rotaric! Mr. Mangia, thanks! MANGIA, THE BEST!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează