FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - U CRAIOVA 0-1

Devis Mangia nemulțumit de echipa sa după victoria cu Voluntari: "N-am închis jocul" + A fost sunat de italieni înaintea meciului lui FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2018 22:44

Devis Mangia, antrenorul Universității Craiova, n-a fost foarte mulțumit de evoluția echipei sale în victoria cu FC Voluntari, scor 1-0.

"Am făcut un meci bun, un nou meci în care n-am primit gol, dar nici n-am închis jocul atunci când trebuia. Nu sunt probleme cu condiția fizică, dar atunci când consumi foarte multă energie în prima parte a meciului încercând să construiești e greu, obosești și din punct de vedere fizic și mental.

Eu nu vorbesc despre arbitrii. Eu sunt fericit că echipa mea a acumulat 50 de puncte. Dacă ne gândim că la finalul sezonului trecut Viitorul avea 51 de puncte pot spune că sunt mulțumit", a declarat Mangia la Look TV.

"Felicitări lui FCSB pentru meciul cu Lazio, a făcut un joc foarte bun. A meritat să câștige. M-a sunat cineva din Italia să mă întrebe dacă FCSB e o echipă care construiește sau o echipă care se apără. I-am spus că e o formație care construiește foarte bine" Devis Mangia, antrenor U Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
gabryel28
gabryel28  •  17 Februarie 2018, 13:26

Csu niciodata adevarata universitate

dakesis
dakesis  •  17 Februarie 2018, 00:34

Cat despre Mitrita - omul probabil ca isi conserva energia pentru play-off. Ce nu inteleg baietii astia este ca forma nu e ca apa de la robinet, sa iti vina cand ai tu chef. Forma se mentine prin joc bun constant. Ca daca o lasi mai moale doua meciuri, te duci de tot la vale. Jucatorii buni joaca al fel, indiferent de numele adversarului. De-asta ajung sa dea cate 50 de goluri pe sezon. In rest, o greseala mare a lui Mangia a fost ca nu a facut schimbari mai repede, in conditiile in care dadeau multi semne de oboseala. Nu numai ca a facut schimbarile cu cel putin 10 minute intarziere, dar si-a mai si permis sa faca numai doua. Mai ales ca ar fi putut sa mai curga 30 de secunde pentru schimbare. Trebuiau scosi cei doi prin minutul 60.

dakesis
dakesis  •  17 Februarie 2018, 00:29

ay-ay-ay, Don Mangia, cum ne mananci matale zilele... Un nou meci in care suferim pana la sfarsit. Am mai pierdut puncte in aceeasi situatie in care nu reusim sa inchidem meciul. Avem cel putin 10 ocazii mari pe meci si nu reusim sa dam 3-4 goluri, sa putem sta linistiti. Cand ai controlul total al meciului, cand iti creezi ocazii, dar nu reusesti sa frusctifici macar una - asta denota lipsa crasa de neprofesionalism. Nu inteleg de ce jucatorii sunt lesinati din minutul 60 incolo!!?? Ce au facut in timpul cantonamentului? Ce naiba de pregatire fizica au facut in timpul junioratului? Numai mingicari se cred toti, dar nu e unul sa puna osul la treaba mai ca lumea. Aici trebuie remarcat, totusi, Popa. O adevarata stanca in aparare, este cel mai mare castig al echipei din ultimele saptamani. Baiatul este magistral, nu a trecut nimic de el azi. A gresit o singura pasa, plus o lansare in careul advers cam tare. In rest a jucat perfect. ARe ceva din prestanta lui Chivu. Da o siguranta incredibila pe partea lui. Un fundas de nationala si cu un viitor mare in fata. A impresionat si jocul lui Thiago, care a urcat foarte bine in jumatatea adversa, creand superioritate in multe momente. Au dezamagit Mitrita si Baluta. Mitrita a redus turatia in ultimul timp, greu de inteles de ce. Baluta probabil ca se gandeste deja la transfer si nu are chef sa se rupa cu firea. Or o fi deja amanetat si nu stim noi? Poate nu vrea sa se accidenteze si o lasa mai usor...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează