FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dezvăluire senzațională a lui MM Stoica! FCSB a fost la un pas să aducă un fost campion mondial: "Propunerea nu a trecut de mine"

Campion mondial cu Italia în 2006, Gilardino, în dreapta, ar fi reprezentat o adevărată lovitură pentru fotbalul românesc // FOTO: Guliver/Getty Images
Campion mondial cu Italia în 2006, Gilardino, în dreapta, ar fi reprezentat o adevărată lovitură pentru fotbalul românesc // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2018 19:00

CFR Cluj e la un pas să-l transfere pe Julio Baptista, 36 de ani, fost mijlocaș la Real Madrid, și s-a înțeles cu un alt ex-jucător al madrilenilor, portarul Jesus Fernandez, 30 de ani, (detalii pe larg, aici). 

MM Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, a evitat să vorbească prea mult despre mutările impresionante ale campioanei, dar a contraatacat spunând că inclusiv roș-albaștrii au fost la un pas de un supertransfer în această vară. TV Telekom Sport scrie că e vorba despre atacantul Alberto Gilardino, 36 de ani, campion mondial cu Italia în 2006 și posesor al unui CV demn de individat, le-a fost propus roș-albaștrilor.

"Nu pot să vorbesc de un jucător care semnează cu o contracandidată la titlu, cu campioana en-titre. Nu ştiu, eu am altă gândire. 

Noi am avut un campion mondial propus! Un jucător care a jucat 16 meciuri anul trecut şi a marcat şase goluri! Dar nu a trecut de mine propunerea spre patron. Pentru mine cel mai important lucru pentru un jucător care vine la FCSB este motivaţia!", a spus MM Stoica pentru sursa citată.

Fost coleg cu Mutu la Fiorentina, Gilardino e liber după despărțirea de Spezia. A jucat de-a lungul carierei la Piacenza, Verona, parma, Milan, Fiorentina, Genoa, Bologna, Guanghzou Evergrande, Palermo, Empoli, Pescara și Spezia. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
aius
aius  •  18 August 2018, 11:56

si atunci ce rost are acest articol aiurit?!

2165838083702355
Robert Alexandru  •  18 August 2018, 09:16

Hahaha ce penal !!! Ba cum poți sa fii atât de anti fotbal ?? Asta la cât de penal e in stare peste 2-3 ani sa zică ca îl refuza pe Iniesta pentru ca ăla 36 de ani nu va mai avea motivatie :))) du-te ba in pădure și rămâi acolo vreo 30 de ani

maradona5
maradona5  •  18 August 2018, 06:08
Postat de martinpen pe 17 August 2018, 22:07

Hahaha, dupa razboi multi viteji se-arata... Pai, bai ma mm, daca era adevarat te rabda pe tine sa nu o pui pe fb macar? Esti un laudaros, un ipocrit si om cu multe fete. Nu ai coloana vertebrala, te apleci ca trestia in ce parte bate vantul. Ce e mai important, nu ai realizat nimic important la viata ta, esti despartit, ai o fata care nu vrea sa vorbeasca cu tine, pentru ca la 10 ani ii faceai poze sexi... cariera nu ai, toata lumea te huleste, si ai mai facut si puscarie...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează