FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Dezvăluiri din culisele demiterii lui Dorinel Munteanu: "A fost ca în căsnicie" + când va fi anunțat noul antrenor al Chiajnei

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 10:32

Dorinel Munteanu, 50 de ani, a fost demis luni de la Concordia Chiajna, iar Cristi Tănase, președintele ilfovenilor, a oferit detalii din culisele despărțirii de "Munti". 

"Au fost discuții pe 4,5,6 și 7 ianuarie. Ne-am consultat, ne-am strâns mâna și am decis să mergem pe drumuri diferite. A fost ca într-o căsnicie, ne-am dat seama civilizat că nu putem continua. Ne-am privit în ochi și ne-am strâns mâna.

Avem câteva gânduri privind noul antrenor. Vom stabili acest lucru în scurt timp, dar nimic nu e cert. Sunt vreo 6 nume pe lista noastră, iar până diseară vom anunța numele viitorului tehnician. 

Strategia stabilită cu Dorinel Munteanu va fi respectată și de viitorul antrenor. Targetul nostru este salvarea de la retrogradare. Nu ne va fi ușor, dar vom încerca. Trebuie să rezolvăm problema cu antrenorul, apoi problemele cu jucătorii. Oricum, avem un plan, nu suntem amatori. Dacă eram amatori, retrogradam în alți ani", a spus Tănase, la TV Digi Sport.

"Dorinel Munteanu a fost plătit la zi, singurele probleme care sunt cu salariile sunt la unii jucători, dar nu sunt restanțe foarte mari. Voi avea niște discuții cu fiecare jucător în parte legat de unele probleme. Noi, cei de la Chiajna, ne-am achitat mereu obligațiile față de jucătorii noștri. Recunosc că întârzierile au fost provocate de noi în mod intenționat" Cristi Tănase, președinte Chiajna

După 21 de etape, Concordia este pe locul 13, cu 17 puncte, la 5 de Dinamo, care este pe 11. 

Vezi și: Dorinel Munteanu, demis de la Chiajna! Ce nume se află pe pe listă pentru a-l înlocui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  08 Ianuarie 2019, 11:20

Asa-i cand fotbalul satesc se zgaibara mai sus de craca din livada proprie...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează